שאלה

PsYcHo ShAdY

New member
תגובה

כבר שאלו את השאלה הזו פעם... בחנויות ראם למיניהן בת"א

mc bige

New member
תגובה

במאד מאן אין שרשראות של די12 יש רק שרשראות של אמינם(יש עוד חוץ ממנו) לפי מה שהבנתי יש בשוק הכרמל בתל אביב בסאטה שמוכרת בגדי ראפרים וכל זה ויש שם שרשראות שלהם

M ShadY

New member
מז'תומרת שרשרת של אמינם? דיסקית?

אין איפשהוא בקניונים, עזריאלי, דיזינגוף סנטר? רצוי מקום כמה שיותר קרוב לרכבת דרום (עזריאלי).

mc bige

New member
אין בקניונים

יש רק בדיזינגוף סנטר וןבתחנה המרכזית ולפי מה שהבנתי יש גם בשוק הכרמל ולא שרשרת דיסקית שרשרת שרשום כזה אמינם ביפה...

Psycho BuZZ

New member
איפה שרשום EMINEM סתם מכוער

זה לא יפה בכלל וזה עולה (לפחות במאד מן) 120 ש"ח נראה לי... ופעם קניתי שם בגדים לא לפני הרבה זמן על סך איזה 500 ש"ח ולא נשאר לי כסף יותר ואמרו שיוכלו למכור לי את זה ב-100 נראה לי... אני מחפש של די 12!!! אם בראסמי יש למישהו מושג איפה יש אז שיגיד!!! או שאני אקנה של ONYX, אבל אני מעדיף את די 12...

mc bige

New member
תגובה

דיזינגוף קומה שלישית מתחת לחנות המטייל וליד חנות למוצרי קוסמטיקה וניקיון כאלה..... ובתחנה יש את זה קומה רביעית בסוף בסוף בצד ההפוך ממקדונלדס וזה ליד חנות בון מארט

mc bige

New member
גם אני את השרשרת שלי

למי שלא ראה יש תמונה שלי בפורום של מוזיקה שחורה גם שרשרת של די12 קניתי בארצות הברית..... בארץ קשה להשיג אותה והיא עולה ממלא כסף... קניתי אותה בארהב באיזה 15 דולר משהו כזה.... לא רציני

M ShadY

New member
סליחה שאני מנג'סת לך אבל...

איפה בשוק? בהתחלה? בסוף? (נגיד אני באה מכיוון דרום של השוק) אין לי את כל היום להיות שם...
תודה לכל מי שענה לי

mc bige

New member
זה בהתחלת השוק ...

אני מתכוון מהצד של שינקין לא מהצד של הים...

למעלה