שאלה צריך לסגור קישור למסד נתונים שגומרים לעבוד איתו בPHP? אם כן איך?
א אמיר ט New member 24/2/03 #2 מומלץ בעיקרון זה לא חובה, אף אחד לא יהרוג אותך אם לא תיסגור את הקישור. אבל בהחלט מומלץ: $ConnectionID = mysql_connect("localhost","xxx","xxx"); ... ... ... mysql_close( $ConnectionID );
מומלץ בעיקרון זה לא חובה, אף אחד לא יהרוג אותך אם לא תיסגור את הקישור. אבל בהחלט מומלץ: $ConnectionID = mysql_connect("localhost","xxx","xxx"); ... ... ... mysql_close( $ConnectionID );
C coolel New member 25/2/03 #4 אבל אם אני פותח אם המסד נתונים ע"י mysql_connect(server, user, pass);ולא ע"י $conn = mysql_connect(server, user, pass);הכוונה אני לא מגדיר משתנה לחיבור - אז איך אני יכול לסגור?
אבל אם אני פותח אם המסד נתונים ע"י mysql_connect(server, user, pass);ולא ע"י $conn = mysql_connect(server, user, pass);הכוונה אני לא מגדיר משתנה לחיבור - אז איך אני יכול לסגור?
K kensaggy New member 25/2/03 #5 מממ.. אם אתה פותח בלי משתנה חיבור, אז כמו שMegapuzik אמר, אתה לא צריך לסגור כי PHP סוגר חיבורים אוטומטית בסוף הסקריפט. בהצלחה, חן.
מממ.. אם אתה פותח בלי משתנה חיבור, אז כמו שMegapuzik אמר, אתה לא צריך לסגור כי PHP סוגר חיבורים אוטומטית בסוף הסקריפט. בהצלחה, חן.
M Megapuzik New member 25/2/03 #6 ואם עדיין אתה רוצה לסגור את החיבור לפני סוף העמוד, mysql_close(); יסגור את החיבור האחרון, גם אם לא השתמשת בhandler (משתנה המאחסן את החיבור)
ואם עדיין אתה רוצה לסגור את החיבור לפני סוף העמוד, mysql_close(); יסגור את החיבור האחרון, גם אם לא השתמשת בhandler (משתנה המאחסן את החיבור)