שאלה

dawn 14

New member
שאלה

מתי מתחיל בנות גילמור בערוץ 3??? בעוד 3 או 4 פרקים נגמר מכושפות אז זה יתחיל אחר כך??

../images/Emo7.gif

עצוב לי לענות על זה... שמישהו אחר יענה..

חביבה100

New member
ערוץ 3 בינתיים לא מסכימים לקנות

מהמפיצים את הפרקים החדשים, בגלל העלות. =סכסוך כספי (כנ"ל לגבי הסופרנוס, ER ועוד...)

Shablula

New member
[פעם חמישית גלידה..?!] ../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif

חברת הכבלים ערוצי זהב הגישה תביעה לביהמ"ש בקליפורניה נגד תאגיד הענק אמריקה און-ליין(טיים-וורנר). התביעה הוגשה לפני כשבוע והיא באה בהמשך לתביעה שהגישה וורנר ברדרס כנגד ערוצי זהב לפני כחודשיים בגין אי עמידה בהסכמים. בכתב התביעה טוענת ערוצי זהב, כי וורנר פעלה בחוסר תום לב עם הגשת התביעה נגדה וחילטה מידיה ערבויות בסך 5 מיליון דולר, כשבתמורה לא סיפקה חומרים. מנכ"ל חברת הכבלים, רם בלינקוב, סירב להתייחס לידיעה. לפני כחודשיים הגישה וורנר ברדרס ערבויות בסך 5 מיליון דולר מידי ערוצי זהב והפסיקה מיידית לספק את סדרות הטלוויזיה המשודרות בערוץ 3, ובהן "אי-אר", "הסופרנוס", "חברים" ו"הבית הלבן" [ובאג..ובאג!
]. בערוצי זהב ובחברת אי.סי.פי, מפעילת ערוצים 3 ו-4 בכבלים, מיהרו וחתמו על הסכמים חדשים עם חברת MGM האמריקנית, שתספק לערוץ סדרות אחרות. התביעה שהגישה וורנר כנגד ערוצי זהב הצטרפה לתביעה נוספת שהוגשה על ידה כנגד חברת תבל, על סך 17 מיליון דולר. ביהמ"ש המחוזי בת"א קבע לפני מספר ימים, כי וורנר נקטה הליך משפטי שלא כדין כשהגישה תביעה כנגד חברת תבל, המצויה בהליך של הקפאת הליכים.

4667

New member
יש המון בעיות עם תפוז לייטלי...

הי איז פא*ד אפ... מחליפים שם שרתים או משהו כזה..

חינוכי מצדך ../images/Emo3.gif

וואו גיל. לא הייתי אונליין באותו זמן איתך מאז... אני לא זוכרת

רגע אז לא מביאים את../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif

העונה החדשה.....כלומר אנחנו לא נזכה לראות אותו????
. לאאאאאאא.......
שךכם ליאת

אמממ...

זה לא בטוח שלא נראה. יש את האופציות של ערוץ 10 ושל 3+, אבל גם אם לא, קשה לי להאמין שהלווין יפספס כזאת הזדמנות. אני כבר הודעתי למאיה שבמקרה כזה אני מתנחלת אצלה כל הזמן.

../images/Emo12.gifאה אז.....

אנחנו נזכה לראות אותו????
נתפלל שכן.......
לילה חמים ונעים לכולם......
ושימשיך לרדת גשם
-אנחנו צריכים את זה!!!
ולכל מי שגר בצפון תהנו מהשלג....
ותתלבשו טוב
שלכם ליאת

למעלה