שאלה

פדי

New member
מה המצב גבר?

זה פדי.... איך ידעתי שאני אפגוש אותך כאן...

פדי

New member
גבר, אתה לא יודע מי זה פדי???

לומד איתך בבצפר. "אני מאלה שאומרים מה שעושים ולא עושים מה שאומרים..."

EmGee

New member
בעונה שמכבי הביאו את מקדונלד

והאפמן התקציב עמד על 25 מיליון, לא נראה לי שזה מה שהולך היום בהפועל י-ם.

ממש,אבל ממש לא

בעונה הראשונה של מקדונלד והאפמן התקציב של מכבי היה הקטן מזה שנים.האפמן להזכירכם הגיע כשחקן אלמוני מקבוצת תחתית בספרד והמחיר שלו לא התקרב לזה של גריפית או ויקטור אלכסנדר ששיחקו במכבי לפניו.גם מקדונלד היה הרבה הרבה יותר זול מקטש(ולא יותר יקר מוורקמן למשל). מכבי בחיים לא התקרבה ל25 מליון.גג 10-12 מליון בעונה השניה והשלישית של האפמן-מקדונלד.

Ambitionz

New member
פחחחח התקציב הכי גבוה של הפועל היה

כשקני ווילאמס היה צ'כי, והוא היה 4.5 מיליון. שלכם אז היה 25 מיליון. עכשיו התקציב של הפועל ירד לסביבות ה3 מיליון, וגם זרים לא רוצים לבוא לירושלים אז דיי לדבר שטויות שאתה לא מבין. התקציב שלכם היום הוא בדיוק פי 10 מהתקציב שלנו.

התקציב של מכבי היום זה 30 מיליון???

חוץ מזה שירושלים נמצאת בטבלה אחרי קבוצות עם רבע תקציב משלה,אז זה בסדר.

Ambitionz

New member
זה היה בהגזמה

אבל התקציב של מכבי ת"א היום לא יורד מ20 מיליון. קבוצה עם 13 אלף אנשים שבאים למשחקים בממוצע כל שבוע וזכויות שידור משני ערוצים והשתתפות ב2 ליגות אירופאיות לא יכולה לרדת מ20 מיליון. התקציב של הפועל קוצץ בהרבה, וזאת עובדה שהרבה זרים שהיו אמורים לבוא להבחן בקבוצה לא באו בגלל המצב הבטחוני.

BustA

New member
כמה שאתה טיפש......

התקציב של מכבי לא עבר בשיאו את ה 13 מיליון דולר, תקציב השיא של הפועל היה 4.5 מיליון דולר בתקופת השפל של צביקה שרף, התקציב של מכבי העונה הוא כ-9 מיליון דולר לפני שאתה מדברתחשוב פעמיים יחתיכת אנלפבית צהוב

Ambitionz

New member
ואחרי בדיקה קטנה גם פה הגזמתי....

התקציב של הקבוצות הגדולות באירופה הוא בסביבות ה20 מיליון, חשבתי שגם מכבי תל אביב...

למעלה