שאלה

BustA

New member
שאלה

לפני כמה זמן שמעתי איזה שיר אנדרגראונד משהו שווה, קראו להרכב k-os עכשיו, שכחתי איך קוראים לשיר, מישהו אולי יודע ויכול להגיד לי?? זה משהו עם heaven תודה

BustA

New member
תודה, מלא זמן אני מחפש את השיר...

ו mc bang אתה אוהד הפועל? אתה בא למשחקים?

Mc Bang

New member
בווווודאי!

אם יש לך אי סי קיו דבר שם יותר נוח שלי זה 104131722

BustA

New member
וואלה?

איפה אתה יושב? יש לי בעיה עכשיו להתחבר לאיי סי קיו

Mc Bang

New member
יושב? יותר נכון עומד

מאחורי הסלים... ואתה? וקראתי בפרטים שלך שאתה לומד בליד"ה... שם אני לומד אז איזו כיתה אתה? אני בי/5... (ד5 איך שבא לך)

Mc Bang

New member
מאפיונר מניאק

ומה? תשב ותאכל נקניקייה ולא תעודד ותהיה סתם צפונבון מסריח שהולך למשחק לראות עוד ניצחון של דון שימון? רק גייט11 אצלכם זה השרופים וגם הם רובם באים מירושלים... אז שב בצד ואל תתגאה בזה שאתה אוהד ת'קבוצה שלדעתי היא בושה לספורט הישראלי כי זה לא ספורט, זה לא תחרותי, יש לה פי 5 יותר כסף מלהפועל ופי כמה וכמה יותר מהשאר סגן ההתאגדות הוא דון שימון שוב בקיצר מכבי ת"א = בושה לפחות הפיצה אצלכם משהו (צ'ורה אהב)

Mc Bang

New member
כאמור אני מדבר על כדורסל

לא אכפת לי מכדורגל ממש ואם שואלים אז בית"ר ירושלים (בעבר היה לי מנוי...:)

דותן6

New member
אני צהוב בנשמה

דרק שארפ הנשמה הצהובה שער 11 מלחמה להפועל יש תקציב גבוע פשוט הם לא יודעים לבחור שחקנים יש להם תקצים כמו של מכבי לפני 3 שנים בעונה שהם הביאו את מקדונלד והאפמן אין גביע אין אירופה אין אליפות

BustA

New member
אני אוהד הפועל ירושלים כמובן!!!!

אני ביציע אלעד, אני יושב באמצע של העידוד, ואני אוהד הפועל גם בכדורגל (מורידים היום את סכנין!!!), איפה ישבת באוסישקין? אני הייתי שורה ראשונה על התוף שניר היה עליו ואני אלמד בליד''ה רק משנה הבאה (סתם רשמתי שם) כרגע אני כיתה ט' באורט רמות (אוי לבושה....)

Mc Bang

New member
אורט רמות? שם למדתי 3 שנים

ואז עברתי לליד"ה מי את/ה?

למעלה