שאלה.

yossimaman

New member
שאלה.

שלום לכולם. אני משתמש טרי בפורום. נורא עניין אותי כל העניין של הצניחה החופשית - זה נשמע משהו של 100% כיף אמיתי ואני בטוח שכל אחד ממכם מסכים איתי. שאלתי היא האם יש דרך לעבור את הקורס מבלי לבכות על חודשיים וחצי של עבודה ? כלומר, האם יש דרך לעשות את הקורס הזה במחיר שהוא לא 8100 ש"ח ? אולי בחו"ל ? תודה.

ארזירון

New member
בפשטות....

לא בדיוק. המחיר הוא פחות או יותר זהה ברחבי העולם (לפחות בחלקים המועטים שבהם ביקרתי/שמעתי) בנוסף על זה יש להוסיף מחיר טיסה ושהייה בחו"ל.... אז בסופו של דבר המחיר אפילו יהיה יותר גבוה...אבל... בשלב זה אפשר לדבר על איכות המועדון בארץ ובחו"ל, איכות המדריכים, יכולות המטוס ועוד... איך שלא תסתכל על זה, היתרון היחיד שאני רואה לחו"ל כרגע זה המזג אויר...בטקסס למשל אין גשם כרגע, כנ"ל לגבי פלורידה. ניו זילנד מדהימה וחלקים מאוסטרליה גם נמצאים בעונה טובה... חוצמזה, כל מה שנשאר להגיד זה שבסופו של דבר מי שנכנס לספורט המדהים הזה יוציא יותר מאשר חודשיים וחצי משכורת...וזה שווה כל אגורה

OhadNir

New member
10 דרכים נוספות

1. למלא לוטו 2. -"- טוטו 3. לגרד חישגד 4. לשדוד ולרצוח קבצן (הרצח זה בשביל אקסטרא אדרנלין, אבל לא חובה) 5. לכוון לעצמך מאוורר לפנים כשאתה הולך לישון ולהבטיח לעצמך שאתה הולך לחלום על צניחה 6. לבקש את הכסף מההורים לכבוד יום האם 7. למכור את ההורים 8. למכור כליה- ישאר לך עודף לקנות מד-גובה וכפפות 9. להיות זונה 10. לצלם צילומים בצפון, למכור לחיזבאללה תמורת סמים ולמכור אותם למרבה במחיר- לפרטים: דורית אדרי, קרית שמונה. לרעיונות נוספים פנה לברווז הרוח האגדי

למעלה