שאלה

טל פורן

New member
שאלה

ראיתי באיזו חנות צופר אויר שנועד ליאכטות למרות שזה היה באגף הרכב בקיצור האם ניתן להתקין את זה בחיפושית?

roni marino

New member
גם אני רוצה

איפה מצאתה כזה . תברר לגבי מתח ההספקה שלו , אם לא 12 אפשר לסדר ממיר .

טל פורן

New member
מאיזה איזור אתה?

מה שראיתי היה בחנות של חצי חינם בחולון רח המרכבה 31 נראה לי שהוא עולה בסביבות ה70

adik

New member
לא יודעה עם זה אותו דבר אבל ראיתי

צופר אויר שמרכיבים לרכב ואני חושב שזה לא חוקי זה אותו דבר כמו הצופר שאתם מתכוונים?? ועם לא מה ההבדל ואיפה שאני ראיתי זה עולה 250שקל

roni marino

New member
הכן הכן

זה לא חוקי , אבל תאמין לי אין כמו חיפושית עם רעש של רכבת

roni marino

New member
אז מה קשור סירות ?

תאמין לי שחצי חינם לא ימכרו צופרים לסירות , יכול להיות שזה מיועד גם לסירות . עכשיו תגיד לי בערכה יש מדחס וצופר/ים . כמה צופרים היו שם ?

טל פורן

New member
על האריזה

כתוב צופר אויר ליאכטה אבל אמרתי זה נמצא במדור הרכב ראיתי 2 סוגים אחד עם מדחס גדול יותר (נראה לי) ו 2 צופרים קטנים ואחד עם מדחס קטן יותר אבל עם צופר גדול יותר

טל פורן

New member
ודרך אגב

למה זה לא חוקי? נראה לי שזה חוקי אני מתנדב במכבי אש ויש לנו רכב שיש עוד 8 כאלה בארץ שהם כמו הכבאיות בארהב ויש לו צופרי אויר מובנים אז אם זה לא היה חוקי הם לא היו עוברות טסט

roni marino

New member
בטוח שזה לא חוקי

טל , זה לא חוקי מסיבה אחת גדולה והיא הרעש שזה עושה כנ"ל גם אגזוז לחץ הלכתי איתו לטסט וזה לא עובר . אני מת להתקין צופר כזה , אבל שמעתי שבאוטו דיפו מכרו דבר דומה שמוציא קולות של חיות . אז אני מחכה . אגב , אם משהו מכיר מקום שמוכרים בו צופרים כאלה שיגיד .

roni marino

New member
מכבי אש

אתה יודע שגם מוכרים את הקוז'ק של מכבי אש/משטרה . גם זה לא חוקי אפילו שזה נמכר באוטו דיפו/הום סנטר וכדומה ...

טל פורן

New member
עצם המכירה של הקוזאק

אינו מהווה עבירה על החוק אפילו אם תשים אותו בתוך האוטו ותפעיל אותו לא יוכלו לתת לך דוח על זה ברגע שתשים אותו מחוץ לאוטו על הגג תוכל לקבל דוח על התחזות ועוד משהו

roni marino

New member
מכבי אש

אתה יודע שגם מוכרים את הקוז'ק של מכבי אש/משטרה . גם זה לא חוקי אפילו שזה נמכר באוטו דיפו/הום סנטר וכדומה . אני בכל מקרה הקפוץ לראות על מה מדובר .

adik

New member
שמעתי שיש עכשיו זמבורה שאתה מקליט

את מה שאתה רוצה שתהיה הרעש זה להיט

EranR

New member
צפצפות/צופרים - קנייה

שלום לכל המעונינים "להרים את קול חיפושיתם". בקצרה, לכל מי שמחפש צופרים מסוגים שונים - כדאי לגשת לרח' שונצינו בת"א בתחילת הרח' קיימת חנות גדולה של חלקי חשמל וכ"ו לרכב שם תוכלו למצוא כל מיני סוגים שונים של צופרים - ובהנחת מועדון... נ.ב - נושא אחד שחשבתי לציין - נסו לתכנן מראש גם היכן למקם את הצופרים הללו שאתם רוכשים... ערן.

למעלה