שאלה

שאלה

אתם פה בעד הקמת מדינה פלשתינאית, או לא

locutos

New member
אני נגד.

שכל אחד יכתוב אם הוא בעד או נגד (בחירות חשאיות).

ניסינו כבר את דרך השמאל וקיבלנו

1041 חללים הי"ד על הטעיות של רבין אנחנו עדין משלמים, אין לנו ברירה אחרת מדינה פלשתינית-היא הסוף של מדינת ישראל, אין לנו ברירה אחרת זה או אנחנו או הם. רק טרנספר יביא גם שלום וגם ביטחון המשך יום טוב

פריפטס

New member
למעשה, אתה טועה

האקדמיה ללשון החליטה לא מזמן שמילים שהובאו מארמית (פסקה, דוגמה, אסמכתה, סיסמה) יסתיימו בה"א, ולא באל"ף. ולכן- סיסמה ברבים- סיסמות.

locutos

New member
מרשתת נראה לי, ../images/Emo13.gif

אבל זה מוזר הייתי בטוח שזה סיסמאות. נחמד לדעת משהו חדש. אגב זה ממש טרגדיה מה שהם עשו למונחים בתחום המחשבים. (מהדר, דפדפן, תיקייה ...)

פריפטס

New member
תחשוב לפני שאתה כותב

הוא תיקן אותי, אז הערתי לו שהתיקון שלו לא מדוייק. היית צריך להעיר לו. אבל מצד שני- את מי אתה מעניין?

פריפטס

New member
אני אסביר לך למה לא...

ברגע שיש קונצזוס (וואו... יצא לי להשתמש במילה הזו הרבה בפורום הזה בזמן האחרון) בקשר לנושא- תשתמש בסיסמות כמה שאתה רוצה. אבל ברגע שאתה רוצה לשכנע מישהו- הסיסמות לא יעזרו. כמו שלא יעזור לי לצעוק לך "שטחים תמורת שלום"- כי אתה לא מאמין בזה. עלי להסביר לך למה צריך לתת שטחים תמורת שלום ולא סתם לזרוק סיסמה כזו לאויר. באותה מידה- אתם אל תזרקו סיסמות לאויר. כלומר- זרקו אם אתם רוצים, אבל אל תצפו שזה יעזור
. וזה לא קשור לנושא הפורום... אלה כללים פשוטים של ויכוח, אבל לא נורא, מכל מלמדי השכלתי
.

shabloola

New member
עלק בחירות חשאיות חחחחח

את האמת, אני נגד. מוזר לכם, לא???? שמאלנית שכמותי משתתפת באחת מדעותיכם???כל כך מפחיד שיצור שמאלני באחת הדעות שלכם?? האמת, גם אותי זה קצת מפחיד... סתם.. ממש הפכתי לגוטית <הכל מלשון צחוק!!!!!!! לא להתייחס, אני במצב כפית הרגע...> שאלה שלא תהיה לה צחד אחר בפורום הזה- ובוא נחשוב למה....

locutos

New member
כי אם תהיה מדינה

פלסטינית אז זה יקשה על ההתנחלויות. אם תהיה מדינה פלסטינית הם יוכלו לאגור נשק. אם תהיה מדינה פלסטינית אז הם ימשיכו לתקוף אותנו ולא נוכל להגיב כי אז יאשימו אותנו בהתנכלות למדינה צעירה. אם תהיה מדינה פלסטינית זה אומר שאנחנו מוותרים על חלק מהמולדת שלנו.

אבל תחשבו על זה

ערביי ארץ ישראל עושים פרו ורבו, ויש לכל אחד מהם בערך 6-7 ילדים. בעוד כ-20, 30 שנה הם ישתוו לנו במספר, ואפילו יהייו רוב. ואז לא נהייה בדיוק מדינה יהודית

Zack DA

New member
נגד !

מדינה פלשתינית פירושה לגיטימציה לריבונות זרה בא"י. פירושה מדינת מקלט לטרוריסטים. פירושה - נתינת כוח וריבונות לפושעים שיוכלו לנצל את המעמד החדש כדי להשמיד את ישראל. "כן" למדינה פלשתינית הוא "לא" למדינת ישראל - ו"לא" למדינה פלשתינית פירושו "כן" למדינת ישראל !

shabloola

New member
מסכימה, אולם עם את, גם לא...

מדינה פלשתינאית, פירושה התחלקות המדינה שלנו- הגוף שמחבר את יהודי העולם. מדינה פלשתינאית, פירושה הגדלת כוח הערבים, דבר שיפגע בנו, בעקיפין! מדינה פלשתינאית, פירושה צבא לערבים. מסיכמה עם דעותיך, אך לא עם נימוקיך! אם תהיה מדינה פלשתינאית, אני בטוחה שהם לא שהם כבר לא יפגעו בנו- כי הם השיגו את מטרותיהם. אני בטוחה שעם מתן שטחים ומדינה פלשתינאית יהיה קו הפרדה וגבול שאף אחד לא יעבור אותו. ובעד מדינה פלשתינאית לא שולל וסותר את מדינת ישראל! ונגד מדינה פלשתינאית , הוא לדעתי <מילה שאתם שוכחים להשתמש בה וחבל...> בעד עיכוב מדינת ישראל להתעצם ולהתפתח!

למעלה