שאלה

שאלה

איך הגעתם לרוק? טוב אני כעקרון שמתי ביטלס ודורס נירוונה גאנז וכאלה מאז שאני זוכרת את עצמי ואז בכיתה ט ידיד שלי הביא לי לשמוע פנטרה גיליתי עוד להקות ישות כמו אירון מיידן וכו..גיליתי את זמן אמיתי (לשעבר...) והיום 4 שנים אח``כ אני אחרי מיליון ואחדסוגי רוק ועוד יותר הרבה להקות למרות שפאנק מטאל והרד קור וכאלה בחיים לא אהבתי.... שלכם ליאורה

Hell is beige

New member
רק על תזרקו עלי אבנים...

בתחילת דרכי בעולם המוסיקה בכיתה ו שמעתי את אקווה... כן, הייתי מכור לזבל הזה (אבל תמיד שנאתי את ספייס ובאקסטריט, לפחות זה יאמר לזכותי)... אז ככה בערך בסוף כיתה ו חבר שלי קיבל דיסק של נירוונה מבן דוד שלו ושמענו את זה... ותקשיבו לזה... זה הוביל אותי לתקופה של א-ק-ו-ו-ה- -ו-נ-י-ר-ו-ו-נ-ה- -ב-י-ח-ד- -ב-מ-ע-ר-כ-ת- -ע-ל- -ר-א-נ-ד-ו-ם!!! אקווה יצא משם די מהר... ולא נכנס יותר למזלי... אחרי זה אח של טס להודו והשאיר לי את אוסף הדיסקים שלו עד שהוא יחזור... מהחופש הגדול עד סוף כיתה ח... אז גילית את המוסיקה האמיתי... פינק פלויד, לד זפלין, דורס, דייר סטרייטס וגם דברים יותר כיפיים ופחות עמוקים כמו ספין דוקטורס ודומיהם... בנוסף גם יש איזה חנות דיסקים חת בהרצל שהמוכר שם גבר ועוזר לי לבחור דיסקים.. ככה גיליתי את הסקורפיונס, אגלי קיד ג`ו, איירון מיידן, אריק קלפטון ועוד רבים וטובים...

the real flea

New member
אני רק בכיתה ו`

התחתלי לשמוע מוזיקת רוק בכיתה ז` עכשיו אני בח`, כלומר הייתי שומע ביטלס וזהו לא התעניינתי ברוק, היום אני מסתובב עם פריקים שומע רוק, מטאל וכאלה ומנגן בבס אז לא רק אצלך היו מהפכים מוזרים

taya

New member
המסלול

כל החיים שלי אני מחכה שישאלו אותי את השאלה הזאת... אז ככה, התחלתי עם הביטלס כמו רובנו, במשפחתי יש מסורת עמוקה של ביטלס, כולם אוהבים אותם. עברתי לקווין, הם החזיקו אותי פחות מחודש ואז גיליתי את האלוהים- מי לא אם לא קורט קוביין?! אז כן עברתי לנירוונה ומשם הדרך הייתה קצרה אך מהנה. התחלתי לבוא למסיבות רוק,לגנוב לאחותי דיסקים, הסתובבתי עם קצת רוקיסטים ותיקים ו- הנה אני כאן היום בפורום רוק.

למעלה