שאלה

kadance

New member
שאלה

יש לי שאלה. אני בת 18, והאהבה הגדולה שלי היא רוק מתקדם. אני אוהבת להקות כגוןPink Floyd, Genesis, Camel, Dream Theater,Gentle Giant, Rear Bird,ELP, ועוד רבות אחרות. למעשה יש לי שתי שאלות-תהיתי אם יש עוד אנשים בגילי שאוהבים את המוזיקה הזאת. אני לא מכירה כאלו. תמיד החברים שלי אומרים משהו בסגנון ``מה את שומעת לעזאזל?!`` והשאלה השנייה- מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא חומר על ובעיקר של להקת רוק מתקדם ישראלית משנות ה-70 בשם זינגלה? אני ממש חייבת את החומר שלהם. תודה, כרמית

כמה דברים ... !

דבר ראשון .. מה האיי סי קיו שלך ? דבר שני יש לך טעם מצויייייין ! דבר שלישי .. הנה אתר ...

kadance

New member
אז ככה...

האי.סי.קיו שלי הוא 106535799 ואגב, ליאורה, הייתי שמחה לכתוב לך אימייל, רק שאין לי מושג איך לעשות את זה דרך הפורום. אז אם את רוצה- את באמת מוזמנת לכתוב אלי.

z.StarDust

New member
בהחלט!!!

חברייך כנראה לא ממש מביני-עניין, וזה ממש חבל. כמעט 18-ואכן, לדעתי-מוזיקה מצויינת!! רק מה שחסר לי כאן ממש זה רדיוהד.

Grass_Hopper

New member
:)

אם את כוסית ומאזור השרון אז גם אני כזאת מוסיקה ואני ימצא מה שתרצי!!!

אני

בת 18 ואוהבת את המוזיקה שאת אוהבת (יש אני לא היחידה:)))))) ואני לא מכירה זיגלה סורי אם תרצי לדבר שלחי אימייל או מס איצי``ק פה..:] ליאורה

wiz

New member
אחלה מוזיקה

אני לא בגילך, צעיר יותר.... אבל שומע את אותה מוזיקה. ההשפעה הכי גדולה שלי, והלהקה הכי גדולה לדעתי היא Dream Theater ואני חושב שהם מצויינים. בקשר לשאלה שלך, אני ממש לא יודע... אבל אני מכיר מישהו שבטח יידע, ואני אשאל אותו ASAP...

למעלה