שאלה

shay or eli

New member
שאלה

משהו פה מקשיב לרוק אמיתי - Marilyn Manson? אם כן, מה לדעתכם האלבום הכי טוב שלו?

S.C

New member
דיי כבר אנשים...

טוב נתחיל בזה שאני חייב להגיד שאני אישית לא סובל את מרילין מנסון , למרות שניסיתי לשמוע כמה שירים שלהם , לא התלהבתי... אבל יש אנשים שכן ובואו נפסיק כבר לקטול אחד את השני... כל להקה שתכתבו תמיד יהיה מישהו שיגיד משהו רע עליהם , כל אחד והטעם שלו... וזה כבר נכתב מספיק פעמים בפורום הזה כדי להבין שלכל אחד יש טעם שונה... אהה ודרך אגב , גרין דיי ובלינק המלכים!!! נכון , אתם הולכים לכתוב עכשיו שהם חרא של נגנים... זה לא מעניין הם טובים בכל מקרה...

מרלין מנסון = רוק אמיתי!?!?!?!?

לא נראה לי בכלללללללללללללללללללללל רוק אמיתי אם כבר = אירון מידן מגהדת וכאלה מרלין הוא סתם איכסה שיכול למצוץ לעצמו...

גם איירון מיידן ומגהדת`

לא נקראים רוק אמיתי ... אם כבר בלאק סבאת` ולד זפלין .. דיפ פרפל .. וכאלה ..

shay or eli

New member
מרילין מנסון הם הכי טובים!

ועל כל הלהקות האחרות שלכם יש לי רק דבר אחד להגיד: חחחחח (תגובה אלגנטית ביותר הנפוצה מאוד בקרב בני החמש בגן חווה; רמז!) וחוץ מזה, ירדתי מהקטע של ``רוק אמיתי``. אם זה כל כך חשוב לכם, בכל פעם שאתם נתקלים בקטע שכתבתי את זה פשוט תדמיינו שכתוב שמה ``מטאל אמיתי`` ולא ``רוק אמיתי``. או.קיי?

GnR_GiRl

New member
זה לא רוק!

אירון מדין ומגהדת זה לא רוק!! זה מטאל!!! כל כך קשה להבדיל?!?!?

Hell is beige

New member
מרלין מנסון???

זה לא מוסיקאי זה... זה הבוגי מן של האלווין.. נשבע לך איזה פחד.. וגמכן מוסיקה.. מנגנים שבעים אלף טריטונים וחמשים וקרא לזה שיר... אבל למתופף שלהם יש מקצבים מגניבים

shay or eli

New member
מרילין מנסון הוא לא בוגי-מן

הוא דווקא נראה די בסדר בלי כל האיפור. חוץ מהעין מזכוכית כמובן... אבל בכל אופן, זה לא משנה. מה רציתם? שהוא יהיה חתיך כמו הבקסטריט בויז? כל עוד הוא שר טוב. ולא רק למתופף שלהם יש מקצבים מגניבים, גם כל שאר הלהקה מנגנים טוב ומרילין עצמו כותב ושר מדהים.

shay or eli

New member
מרילין מנסון זה כן רוק אמיתי

מרילין מנסון כותב את מה שהוא מרגיש ולא איכפת לו מה אומרים כל הפוליטיקלי קורקטים וכל שאר האנשים שמנסים לצנזר אותו. בשבילי זה רוק אמיתי, ולא משנה אם הוא מנגן פאנק, מטאל, וואלס או כל דבר אחר. מרילין מנסון משלב את כל התכונות הטובות שצריכות ליהיות לכל זמר רוק: הוא כותב שירים שמדברים בכנות על רגשי הכעס שלו על החברה, הוא מזעזע את כל השמרנים, הוא מעביר ביקורת אפילו על אלוהים ומעל לכל: יש לו אחלה מוסיקה. בקיצור: מרילין מנסון הוא הדבר הכי טוב שקרה לרוק אחרי שהסולן נירוונה מת.

taya

New member
דיי כבר!

לא, את לא קיימת [בת או בן?], אין אנשים שחושבים כמוך... דיי תני להתכחש אלייך. ``מזעז את כל השמרנים``? אר יו שור? לעניות דעתי זה לא קריטריון, אני לא חושבת שהשיר לית`יום [תגידי, את מכירה?!] זיעזע שמרני אחד [אם תבקשי יפה, אני אתן לך את המילים, בתנאי שאת יודעת אנגלית כמובן]. ואף אחד, אף אוהב רוק [או מטאל או ווטאבר..], לא יעיז להגיד שהשיר הזה אינו שיר רוק מובחר [ולא אמרתי הכי טוב שנוצר אי פעם- אמרתי מובחר]. השמרנים הם לא האויב, ושוב- איש איש באמונתו יחייה. והדבר הבאמת חשוב- ``מרילין מנסון הוא הדבר הכי טוב שקרה לרוק אחרי שהסולן נירוונה מת.`` דיי!! את באמת כל כך טיפשה? מילא שזה לא כך, אבל הניסוח! מה דעתך על- מרלין מנסון הינו הדבר הטוב ביותר שקרה לרוק מאז פריצתו של קורט קוביין עם נירוונה. בכלל ידעת את שמו? איך את יכולה להגיד דבר כזה, מהמשפט שלך משתמע- מרלין מנסון הוא הדבר הכי טוב שקרה לרוק חוץ מהתאבדותו של קורט קוביין. כלומר- התאבדותו של קורט הינה דבר טוב, ``נפתרנו מקורט`` הא? אני בטוחה שלא התכוונת להגיד את זה, כי אף אחד לא יעיז להגיד דבר כזה, אבל קצת הקפדה על פרטים. ואם אתה בן, אני ממש מצטערת, לא זכרתי את מינך.

shay or eli

New member
כמה דברים:

1. אני בן. 2. אל תתכחשי אליי, זה לאיעזור לך. אני פה, בעולמינו, ואני מתכוון להישאר פה עוד די הרבה זמן. 3. בקשר לשמרנים, צודקת. באמת הם לא האויבים, ולא הייתי צריך לכתוב את זה. תודה שפקחת את עיני. 4. אני אשמח לקבל את המילים לשיר שדיברת עליו. אם זו לא טירחה גדולה מדי, תצרפי בבקשה את המילים כקובץ RTF (Rich Text Format) של WORD בהודעה הבאה שלך. 5. לא קראתי לקורט קוביין בשמו משום סיבה אמיתית. סתם החלטתי להתנסח כך, ולא חשבתי שאנשים יתעצבנו כל כך בגלל זה. 6. כשכתבתי ``מרילין מנסון הוא הדבר הכי טוב שקרה לרוק אחרי מותו של סולן נירוונה`` התכוונתי שהוא הדבר הטוב ביותר שקרה לרוק בתקופה שאחרי מותו של קוביין, ולא לשום דבר אחר. אני מתנצל בפני כל מי שפירש את דברי בצורה שונה ונפגע מהם. 7. ואני חוזר עוד פעם על דבר שאמרתי קודם: ירדתי מהקטע של ``רוק אמיתי``. בכל פעם שאתם נתקלים בקטע שכתבתי את זה, אז אם זה חשוב לכם תדמיינו שכתוב שם ``מטאל אמיתי``. ואם זה לא חשוב לכם אז אל תדמיינו שכתוב שם ``מטאל אמיתי``, אלא אם כן בא לכם לדמיין שכתוב שם ``מטאל אמיתי``.

למעלה