דיי כבר!
לא, את לא קיימת [בת או בן?], אין אנשים שחושבים כמוך... דיי תני להתכחש אלייך. ``מזעז את כל השמרנים``? אר יו שור? לעניות דעתי זה לא קריטריון, אני לא חושבת שהשיר לית`יום [תגידי, את מכירה?!] זיעזע שמרני אחד [אם תבקשי יפה, אני אתן לך את המילים, בתנאי שאת יודעת אנגלית כמובן]. ואף אחד, אף אוהב רוק [או מטאל או ווטאבר..], לא יעיז להגיד שהשיר הזה אינו שיר רוק מובחר [ולא אמרתי הכי טוב שנוצר אי פעם- אמרתי מובחר]. השמרנים הם לא האויב, ושוב- איש איש באמונתו יחייה. והדבר הבאמת חשוב- ``מרילין מנסון הוא הדבר הכי טוב שקרה לרוק אחרי שהסולן נירוונה מת.`` דיי!! את באמת כל כך טיפשה? מילא שזה לא כך, אבל הניסוח! מה דעתך על- מרלין מנסון הינו הדבר הטוב ביותר שקרה לרוק מאז פריצתו של קורט קוביין עם נירוונה. בכלל ידעת את שמו? איך את יכולה להגיד דבר כזה, מהמשפט שלך משתמע- מרלין מנסון הוא הדבר הכי טוב שקרה לרוק חוץ מהתאבדותו של קורט קוביין. כלומר- התאבדותו של קורט הינה דבר טוב, ``נפתרנו מקורט`` הא? אני בטוחה שלא התכוונת להגיד את זה, כי אף אחד לא יעיז להגיד דבר כזה, אבל קצת הקפדה על פרטים. ואם אתה בן, אני ממש מצטערת, לא זכרתי את מינך.