שאלה...

• פותח הנושא S.C
  • פורסם בתאריך

S.C

New member
שאלה...

אוקיי קניתי היום את הדיסק של muse שהוא אחלה דיסק דרך אגב ובאתי בשמחה, פתחתי את החוברת ומה אני רואה , אין מילים , עכשיו זה קרה לי כבר עם כמה דיסקים ויש לי שאלה מאוד קשה , מה הרעיון המטומטם למכור דיסק בלי מילים? אני יכול לקנות מזוייף אם המילים לא מעניינות אותי , שילמתי כסף טוב , איפה המילים?¿?¿?

the real flea

New member
זה באמת מעצבן שזה קורה

בדיסק החדש של רדיוהד ``ילד א`` (אין לי כוח לאנגלית סורי) יש חוברת ממש עבה אם כל מיני תמונות מוזרות ואתה מחפש חצי שעה מילים ולא מוצא

flowr..

New member
כן, אבל...

התמונות שם נחמדות... אגב, מישהו פה שם לב לזה שיש עוד חוברת ב-Kid A, מתחת למקום ששמים בו את הדיסק? (צריך להרים את הפלסטיק השחור הזה, נו, אתם יודעים למה אני מתכוונת, איפה שתוקעים את הדיסק בקופסה). ובאשר למילים של השירים של Muse... תיכנס לאתר שלהם, ל-Lyrics, והרי לך כל המילים לשירים שלהם... מה הבעיה? יש לך אינטרנט.

S.C

New member
עם כל הכבוד...

אין לי שום בעיה להשיג את המילים של השירים של muse או של כל להקה אחרת , בשביל מה יש לנו אינטרנט , אבל זה ממש לא אותו דבר , להגיע הביתה לקרוע את העטיפה מהדיסק להכניס אותו למערכת להרים את הווליום , לפתוח את החוברת לשבת ליד הנס קפה שהכנו מראש להדליק סיגריה ולהסתכל על המילים בזמן שאתה שומע אותם... איבדתי את כל החוויה הזאת...

צודק

זה באמת מעצבן אבל... מצד שני.יש דיסקים שלא צריכים מילים כמו voices שזו מחווה לdream theater והמילים של השירים באלבומים של דרים אז מספרים על הלהקות ששרות (דיסק נדיר ויש לי אותו אני גאה:])

טרנט

New member
אממ.. לקנות דיסקים? ;-)

אני לא זוכר את הפעם האחרונה שקניתי דיסק (גם מזויף).... אפשר פשוט להשיג מה שאני רוצה באינטרנט. אני עני מכדי לבזבז כסף על דיסקים... ואם אני רוצה מילים, אז גם את זה יש באינטרנט. כן, אני יודע, אני כלב ובגללי האמנים לא מקבלים כסף. אבל אין לי כסף לקנות דיסקים, אז אני מוריד אותם במקום.

למעלה