שאלה ....

Nessa Culnamo

New member
שאלה ....

אינני יודעת אם אני צודקת , או אם אתחרט על מה שאני רושמת כאן כעת אבל נאמר אתמול ע"י מישהו משהו .... שאני חושבת שחייב התייחסות ( סליחה מראש למי שאמר את זה שאינני זוכרת מי אתה ..... הקרדיט כולו שלך !! ) עשינו מה שעשינו , ובאמת שעשינו הרבה אני חושבת שהדרך שלנו לעשות היא הנכונה והצודקת ביותר אבל כנראה שהבוחרים לא חושבים כמוני ....ץ מרצ נתפסת בתור משהו מאוד אליטסטי , וחלק מתדמית זו נוצרת על ידינו האין אנו צריכים לשנות את שיטותינו ולתחיל לחשוב על דרך חדשה לעבוד ?! כי כנראה שדרך זו לא עובדת יקומו ויגידו שזוהי מרצ , ולשנות את דרך העבודה שלנו זוהי בעצם שיטה " למכור " את עצמנו לבוחרים ..... אני לא יודעת אם אני מסכימה אם זה .... אז אני אשמח לשמוע מה אתם אומרים ..... נעה

Princess Grace

New member
טוב.

מרצ נתפסת כמפלגה אליטיסטית בגלל הקשרים (שאין לה- אבל לעבודה יש) למפלגת מפא"י. ובגלל שהיא שמאלית. אבל אין מה לעשות, זוהי המפלגה, זוהי האידיאולוגיה, אני לא חושבת שהמפלגה הולכת להשתנות כי האידיאולוגיה שלה לא מובנת לכמה אנשים במדינתנו זו. ותמיד אומרים לי שאני אוהבת ערבים, בגלל שאני תומכת במרצ, תקשיבו אנשים, אני תומכת בבני אדם שאין להם מה להאכיל את הילדים שלהם, שהם פליטים במדינה שדוחה אותם (אל תשכחו שגם היהודים היו במצב הזה.) ושאין להם מדינה משלהם (אל תשכחו שגם היהודים היו במצב הזה.) לא משנה אם הם ערבים, יהודים, בעלי דעות שמאליות, או ימניות.

avvv

New member
צריך לשנות את התדמית

הקמפיין החברתי, שהוביל לכשלון בבחירות האלה יכול להיות הפתח להפיכת מפלגות השמאל למפלגות המונים ולרווח נקי בהמשך. בהחלט צריך לשנות תדמית. אבל צריך גם למצוא דרך להסביר דוקא את מה שתמר גוז'נסקי אמרה: "אין שלום בלי צדק חברתי ואין צדק חברתי בלי שלום".

למעלה