תראה שאני פריק של חיפושיות ומכאן ההמלצה שלי, אבל כשאתה מדבר על 20,000 שקל אתה בטח מתכוון לנסות להיתפנק קצת עם מזגן,תאוצה וקצת יותר נוחות אז... פג`ו יכולה להיות נהדרת עבורך, שנת 92 ומעלה... אני אפילו מאמין שהמחירים נעים בסביבות התקציב הזה
אפשר לקנות סיטרואן ZX אוונטג` משנת 92 שכולל הגה כוח , מזגן, חלונות חשמל ומה שמאוד מאוד חשוב: מנוע מדהים של סיטרואן שהוא בעל נפח 1600 ויש לו 93 כוח סוס והוא מאוד אמין והאוטו הזה גם מאוד אמין. מה שכן קשה למצוא אחד כזה כי יש לו מחירון יחסית נמוך למרות שהאותו מאוד טוב. טוב אז זו המלצה שלי. אלכס.
בתור סטודנט עליך לקחת בחשבון כי חלקי חילוף לסיטרואן מאוד יקרים. סיטרואן מאוד מפנקת אבל כשיש בעיה התענוג הוא יקר. אז או שתבדוק בצורה יסודית את תקינות הרכב מא` ועד ת`, או שפשוט תעבור הלאה. בהצלחה.
חלקי חילוף יקרים לסיטרואן????!!! חגיגית את אומרת את זה מנסיון או שאת אומרת את זה משמועות?! כי במקרה יש לי אחד כזה בבית ובגלל זה המלצתי על האוטו הזה ואני יכול בוודעות להגיד שזה לא נכון, וחלקי חילוף הם באוטו מחיר כמו כל חלקי חילום של מכוניות ארופאיות. ואגב יש לי בבית גם טויוטה קורולה וטיפולים שלה הרבה יותר יקרים. אלכס, מנהל פורום ``תוכנות``.
תוסיף עוד איזה 2000 ש``ח ותוכל לקנות גם סובארו 90, שמחירי התיקון שלהם נוחים להפליא, ובשביל הצרכים שלך, זה עונה מעל ומעבר. ספר מה קנית, בסוף, עם כל ההמלצות האלו.