שאלה-

קשתונה

New member
שאלה-

מה אמור לעשות בקיץ אדם שעובד וגם מדריך בתנועה? נניח שאני מתכננת לעבוד בקיץ ולהרוויח קצת כסף בשביל כסות חלק מההוצאות על פולין ועוד דברים...אבל אני מדריכה ו-ז-ח שאומר לצאת להכנה של פלמ"ח ולמחנה עצמו...כבר 7 ימים! ונניח שמאוד חשוב לי שהח´ניקים שלי יצאו לבעקבות... אז זה עוד 8 ימים... ונניח שאני רוצה לצאת לקורס מש"צים... שזה 6 ימים... זה יוצא 21 ימים מהחופש הגדול... 21 ימים מהעבודה שלי... מה אני אמורה לעשות עם זה?

kedeman

New member
מסובך...

אפשרות אחת - למצוא עבודה שהיא לא יומיומית או עבודה שהיא עבודה שאת לוקחת אלייך וצריכה לסיים עד תאריך מסויים אבל בגלל שאני מניח שזאת דרישה קצת גדולה... למצוא עבודה שלא מתנגשת עם הזמן של ההכנה והמחנות והקורס ולראות אם נגיד את מדריכה עם עוד מישהו? אז שהוא יצא להכנות או במקרה אחר לבקש שבמחנה פלמ"ח לדוגמה תדריכי עם עוד מישהו ושהוא יהיה בהכנה ויעביר לך את החומר

welcome to the club...

בחופש האחרון הייתי באותה בעיה: לא היה לי כסף ומצד שני היה לי הרבה על מה להוציא... בסוף עבדתי בקייטנה שזה דיי טוב בגלל שהיא פועלת רק בחודש הראשון מה שאומר שאין בעיה עם המש"צים וההכנות. הבעיה היחידה הייתה עם ההכנות אבל אפשר להיות חולים בימים האלה...

lilo

New member
קייטנה...

אני עבדתי בקייטנה של המועצה, שהיה לה חשוב מאוד שהמדריכים יהיו גם בהכנות, והם מצאו את הדרך להוצי אותנו מהקייטנה לכמה ימים ולמצוא לנו מחליפים... הם ידעו שהם יצטרכו לעשות את זה הרבה ולכן הם לקחוו מדריכים מחליפים מלכתחילה.... הרי הם אלה שכל כך התחננו למד"צים ולמד"מים שיבואו להדריך בקייטנות.... בעיה שלהם....

just stav

New member
../images/Emo4.gif אוי, כל כך מוכר...

היה לי עומס כזה בחופש האחרון: שתי הכנות, שני מחנות וקורס מד"מים. למזלי מצאתי עבודה ממש גמישה בתור בייביסיטר- כמעט כל יום שבו לא הייתי באיזה משהו תנועתי. אם יש איתך עוד מדריך אז אפשר שהוא יצא להכנות אבל כדאי לנסות למצוא עבודה גמישה, כזאת שלא עובדים כל יום... בטוח תוכלי למצוא משהו כזה... אז שיהיה לך בהצלחה

למעלה