שאלה

cha ching

New member
שאלה

לפני כמה ימים, חתכתי את עצמי עם סכין יפנית, בכוונה... יותר מתוך... משהו לא מוסבר מאשר שעמום או סתם... כי כיף.. ההרגשה הזאת של הסכין, חותכת עמוק... לא יותר מדי. אני מכירה את ההרגשה הרי, אבל הפעם עשיתי את זה בכוונה. הרי קורה לכם שנחתכים לפעמים מדף, שזה שורף בטירוף, ולוקח זמן עד שהגוף קולט שנחתכת וזה כואב, ושורף. אותו הדבר עם סכין יפנית. כאילו, לוקח זמן עד שהכאב, השורף הזה מגיע למוח, ואז המוח שולח בתגובה מסר להפסיק. ואז אשכרה אתה קולט מה אתה עושה ושתפסיק.... ככה היד שלי עכשיו מלאה חתכים קטנים. ולא-לא ניסיתי להתאבד. ואין לי שום כוונה, כרגע, להתאבד... ידיד שלי אמר לי שלהפסיר עם זה מיד, כי אני יכולה להץתמכר. ובאמת, היום, הרגשתי צורך לעשות את זה שוב. הסכין הייתה לידי, ופשוט שלפתי אותה וחתכתי את עצמי שוב. זה לא אומר שאני מתמכרת, נכון?!

יאיר5

New member
היי.....

אני אישית מבין קצת יותר בסמים ופחות בחתכים אבל אני ינסה לענות לך... אם זה עושה לך כיף ואת נהנית לחתוך את עצמך אולי תמצאי את עצמך עושה את זה שוב ושוב לא נראה לי שזאת ממש התמכרות במלוא מובן המילה אלה סוג של הנאה. למרות שזאת "הנאה" משונה ויש כאלה שיגידו חולנית.... חוץ מזה יש אנשים שחותכים את עצמם בגלל כל מיני סיבות וזה מין פורקן בשבילם אני לא פסיכולוג אבל קראתי על זה באיזה מקום והפציעה העצמית הזאת החתכים האלה נגרמים בגלל איזו שהיא בעיה. אני לא אומר שאת עושה את זה בגלל בעיה אבל אולי כדי שתנסי להבין למה את עושה את זה הרי לא חסרות הנאות גם בלי להכאיב ולפצוע את עצמך. לסיום לא נראה לי שתהיי מכורה לחתכים....

יאיר5

New member
היי.....

אני אישית מבין קצת יותר בסמים ופחות בחתכים אבל אני ינסה לענות לך... אם זה עושה לך כיף ואת נהנית לחתוך את עצמך אולי תמצאי את עצמך עושה את זה שוב ושוב לא נראה לי שזאת ממש התמכרות במלוא מובן המילה אלה סוג של הנאה. למרות שזאת "הנאה" משונה ויש כאלה שיגידו חולנית.... חוץ מזה יש אנשים שחותכים את עצמם בגלל כל מיני סיבות וזה מין פורקן בשבילם אני לא פסיכולוג אבל קראתי על זה באיזה מקום והפציעה העצמית הזאת החתכים האלה נגרמים בגלל איזו שהיא בעיה. אני לא אומר שאת עושה את זה בגלל בעיה אבל אולי כדי שתנסי להבין למה את עושה את זה הרי לא חסרות הנאות גם בלי להכאיב ולפצוע את עצמך. לסיום לא נראה לי שתהיי מכורה לחתכים....

תשמעי חמודה

יש התמכרות לכאב ולהכאבה לעצמך. זה לא בריא זה עלול לשבת על כעסים ובלאגנים. עצתי היא בגלל שאיני מכירה אותך לצלצל לקופת החולים בה יש לך ביטוח משלים ולבקש להיפגש עם פסיכולוג. כל פגישה עולה בסביבות 100 שקל ואיתו תבררי את הדברים. בבקשה תעזרי לעצמך.

s h a r o n 04

New member
מצטרפת!

הפגיעה הזו בגוף וב"עצמי" בהחלט מתיישבת על "בלאגנים" - אולי זו דרך שמצאת לך לחוש ולהרגיש כי כרגע אין לך דרכים אחרות לחוות הרגשת חיות. כדאי לך מאד לפנות לאיש מקצוע ולבדוק איתו איך מתייחסים ומטפלים בעניין. מקווה שתמצאי דרך להתגבר על כך ומהר.

אולה ק

New member
תעזבו אותה !!!!!!!!!!

אני מוחה, אין כאן אף אחד שיכיר אותי , נכון, אבל אני מכירה כאן חלק, ילדה חמודה, גם הידיים שלי כאלה,,....היתי מציירת עם זה, נכון שזה כיף? נכון אולי זה יושב על בעיות כאלה ואחרות במוח, אבל לזרוק את כול הפרשנויות......תנסי להינות מהתאווה הזו ...כזה אדום .. את יודעת, אם תתני לזה להמשיך...יתפחת בך צד שיאהב את זה.. עד שתראי את זה כדבר לוהט..... ועוד תראי שלחתוך גם אנשים אחרים זה כיף לא פחות... תלבשי חולצות ארוכות בקיץ...ותסתכלי כול פעם על הצלקות במיקלחת... וכשמישהוא יצעק עלייך או יתעצבן תרוצי לשם...נכון? ולפעמים...אם תתני לזה להיות , העולם יתחיל להראות לך אחר... אני חושבת ככה, מנסיון...אהההה היי לכולם

למעלה