שאלה

Pergatorie

New member
שאלה

שלום! לא ידעתי שיש כזה פורום שמייעץ לגבי איפור!!הסתכלתי ברשימות של הפורומים בתפוז,וראיתי את הפורום הזה..ואצתי רצתי אליו. אז ככה..רציתי לשאול..יש אירוע מאוד חשוב וגדול למישהו מהמשפחה שלי,ואני הולכת אליו עם בגדים בצבעים שחור לבן.רציתי לשאול איך כדאי לי להתאפר? צבע הפנים שלי די שחום,ואין לי שמץ של מושג לגבי איפור ואיך מתאפרים. רציתי עצות..אם תוכלו לעזור לי,תודה תודה תודה!! me

שלום לך!

קודם כל יש את המאמרים שמשם את יכולה לקחת הרבה עצות וטיפים. דבר שני, יש את הגלריות שיש לך שם המון דוגמאות של איפור. דבר שלישי, לערב לדעתי נורא יפה שילוב של צללית לבנה עם צללית שחור בהתאם לצבע הבגדים. שימי מייק אפ, אחר כך פודרה, טוב טוב על כל הפנים. שימי על כל העפעף העליון צללית לבנה, בקצה הפנימי של העין שימי צללית לבנה קצת יותר זוהרת או נוצצת או מבריקה, העיקר שתיהיה יותר בולטת. בקצה החיצוני של העין תמשכי צצלית שחורה כלפי הפנים של העין ככה שיצא שהקצה הפנימי של העין בלבן זוהר והקצה החיצוני בשחור עדין. טשטשי מעט את השחור כלפי מעלה ומתחת לעין שימי את אותה הצללית הלבנה הזוהרת ועליה שימי פס של צצלית שחורה ממש מתחת לעין צמוד לריסים התחתונות ובקצה החיצוני של העין תחברי אותו עם הצללית השחורה שמעל העין. אחר כך שימי עפרון שחור בתוך העין ומסקרה שחורה. בהצלחה!

אני עושה עוד דבר.. מעל הצללית השחור

נותנת פס דקיק בעובי של איי ליינר אבל לא רטוב..צללית כחולה שחורה. זה מדגיש את השחור אך מרכך אותו ונותן מראה כללי מעושן. אחרי הכל אני מקפידה לעבור עם פס דקיק לבן גם מתחת למסגרת השחורה שלמטה וזה כדי להדגיש את השחור.

הדרומית

New member
המממ..

בפעם הראשונה אני מתנגדת למה שרעות כותבת. הממ.. למה? כי אני חושבת שיותר מדיי שחור לא ייתן לפנים שלך אור. אני חושבת שכדאי לך לשלב המון נוצץ. כסף ולבן... צללית כסופה, מסקרה שחורה, סומק בצבעי אפרסק... וכל השאר- רעות תסביר לך

אוקי... כל אחת וטעמה האישי ../images/Emo9.gif

כמו שאני תמיד אומרת, אין דבר כזה איפור יפה, יש דבר כזה איפור טוב! כי היופי הוא בעיני המתבונן..

למעלה