שאלה:

שאלה:

רציתי לדעת: אני רוצה להצטרף לנוער האיחוד הלאומי. האם יש מגבלות גיל?? כיצד אני יכול להצטרף?? בשביל מה צריך נוער למפלגה?? מה עושים כנוער האיחוד הלאומי??

EverMan

New member
אתה קודם צריך לקבל

זעזוע מוח ולאבד את ההיגיון הבריא. לאחר מכן אתה צריך ללכת ולהטיף לשנאת ערבים ... הם כבר ימצאו אותך.

.המוסד

New member
אז איך יש ערבים באיחוד הלאומי?

אפילו שמעתי שיש מועמד ערבי ברשימה...

אתה מצחיק היום, ענבר

וחוץ מזה: אולי עדיף שתעבור אל מצע האיחוד הלאומי. חוץ מזה אני עדיין חושב שמי שקיבל את זעזוע מוח ואיבד את ההיגיון הבריא אלו אותם אנשים אשר חתמו על הסכם אוסלו, הם לא חשבו על העתיד??

EverMan

New member
וואו , זרקת סיסמא , כל הכבוד ../images/Emo45.gif

קבל ח"ח. אתה גאון. אתה לא מכיר את התוכן של אוסלו , אתה לא מכיר את האנשים שחתמו עליו , אתה לא יודע דבר. בקיצור - תסתום את הפה עם הסיסמאות שלך. את המצע החדש של האיחוד הלאומי לא קראתי. הוא גם לא מעניין אותי. הוא ליברלי ולא סוציאליסטי. הוא פרו-טרנספר , והוא באמת לא רלוונטי. כולנו יודעים מה הדעות הכלליות של המפלגה הזו.

תגובה:

קודם כל אתה מקבל ח"ח משולש. אני יודע שאני גאון. ואיך אתה יודע מה אני יודע ומה לא?? אני לא יודע דבר, אני לא יודע את התוכן של אוסלו, אני לא מכיר את האנשים שחתמו עליו, ואני הייתי רוצה לדעת איך אתה ידוע שאיני יודע את הדברים הללו?? אולי בטלפתיה?? אני יכול להמציא שאתה נראה כמו קוף ושאתה סוג חדש של חרא. אתה האחרון שתגיד לי לסתום את הפה!! אני לא חייב לך כלום, להזכירך אני ועוד שניים (ובעצם עוד קצת) שולטים על הפה שלי!! חוץ מזה אינך יכול להגיד דברים על המפלגה, ככגון הדעות שלה, מבלי שתקרא את הדעות שלה. אלו הכל השערות. אני יכול לשער שבגלל השם שלך אתה משועמם יפה נפש, אז מה?? אתה פשוט חייב להוריד את האף שלך ומהר, אתה בטוח שלא הכי חכם בעולם, למרות שאתה חושב שאתה כזה, אתה לא תגיד בחיים לאף אחד לסתום את הפה בעיקר לא לי!!!!

EverMan

New member
ילד , תרגע ומהר.

אף אחד לא אמר לך לסתום את הפה. אל תתקוף ראשי ממשלה שלך בעבר על הרוגים בישראל שהם לא אחראים להם. נקודה. תרגע , ומייד.

יופי ענבר!!!

אני חושב שכולם צריכים למחוא כפיים לענבר!! אם לא אמרתי לי לסתום את הפה אז מה זה: "תסתום את הפה עם הסיסמאות שלך".. מעניין. מה זה ילד?? אתה יודע בן כמה אני??? די כבר להתלהב!! אני יכול להביא לך ילדים בגיל שש שיותר חכמים ממך!! הגיל לא משנה!! למרות שאין לי מושג בין כמה אני. אני ארגע?? עוד לא התעצבנתי, אני רגוע מאוד, מי שצריך להרגיע פה את ההתלהבות זה אתה, סנוב קטן. קודם כל לא תקפתי שום ראש ממשלה לשעבר, ואם אני אתקוף, אז זכותי!! וזוהי דעתי ואתה לא יכול לשנות אותה. אם יגבילו לי את הדעות פה אז למה אני פה???

EverMan

New member
שתהיה בין 40 מצידי , אתה מדבר

ומתנהג כמו צוציק. תירגע ועכשיו.

kranves

New member
מי אתה בכלל שתחליט מי צוציק ומי לא?

ינוקא, אתה מחזיק מעצמך. אתה פה משליט טרור בפורום, בגללך חסמו אותי בזמנו.

EverMan

New member
מעניין למה ,

אולי במקום לקלל ולצעוק ולזרוק עובדות לא נכונות תדבר ? חשבת על זה ? ולעומת אפילו הכלב שלי מחזיק מעצמו.

איך אתה יכול לשפוט את עצמך??

שהכלב שחל מחזיק ממנו יותר ממך... חוץ מזה מה הפלא?? תראה מי הבעלים שלו...

Moledet972

New member
תשובה

(מאחר ואינני קורא לאנשים להתפקד לאיחוד הלאומי, אלא רק עוזר להם בשל רצונם, אז מותר לרשום הודעה זו). אין "נוער איחוד לאומי". יש לדעתי רק נוער מולדת. אבל, מאחר ושלוש המפלגות התאחדו, נוער מולדת מייצג את כל האיחוד הלאומי(וגם כאלו שהם במפלגות האחרות מצטרפים אליו). אני לא חושב שיש מגבלת גיל, אבל מה שבטוח זה שמגיל 13 אפשר להצטרף, כי יש בו חברים בגיל זה. בנוער, אתה משתתף בהפגנות, עוזר בחלוקת מידע, "איוש צמתים", וגם סתם טיולי גיבוש וכו´. אתה יכול להצטרף באמצעות הטופס באתר מולדת, או לפנות אליי בICQ ואני אסביר כיצד. לפי דעתי עדיין ההצטרפות היא בחינם, אבל יכול להיות שזה עולה 20 ש"ח.

badios89

New member
חחח עולה כסף?

צריכים לשלם לו כדי שיצטרף לנוער שלהם....

Moledet972

New member
בכל מפלגה זה עולה כסף. אצלינו זה

הכי מעט. אבל ביטלו את התשלום לשנה כדי לעודד הצטרפות. אני לא בטוח אם עדיין זה תקף, אבל אני מניח שכן. מה הבעיה עם הנוער שלנו?

badios89

New member
אז למה להצטרף???

מה אתה מקבל תמורת הכסף הזה ששוה להצטרף ולא משנה לאיזה מטה??? זה אמור להיות בהתנדבות!!!! הם אולי צריכים להביא לך כסף!!!

למעלה