שאלה!!!!!

שאלה!!!!!

בעצם כמה! 1. איך אתם מטפלים בשיער של הסוסים באורווה כדי שלא תהיה להם גרדת 2. האם יש אצליכם גרדת באורוה!?!? 3. מה אתם עושים עם סוס שיש לו גרדת?!?! 4. האם אתם שוטפים לסוסים תרגליים אחרי רכיבה -רק אם היה אימון ממש קשה - תמיד.... אפילו אחרי שיעור טרור... אני היסטרית בקטע הזה ואין לי גם מה להפסיד...זה לא גוזל הרבה זמן וזה מפחית את הסיכויים להתנפחות -אף פעם לא יש לסוס מגינים ובאנדאג´ים שיגנו לו על הרגליים וזה מספיק מבחינתי תשובות שלי 1. אני אישית מטפלת בשל מיסי בצורה אינטנסיבית מרוב הפחד למחלה המגעילה הזאתי אחרי כל רכיבה אני שוטפת לה תזנב! 2.יש אצלינו מלא גרדת ואנחנו לא מצליחים להפטר ממנה רק למיסי אין כי אני מזה מטפלת לה בזנב! 3.סוס שיש לו גרדת מורחים לו משחה על הזנב כמה שאפשר ומנסים להבריש ולשטוף בכל הזדמנות 4. תמיד תמיד שוטפת מזה היסטרית בקטע בייחוד שלמיסי יש בננה בגיד מישהו יודע מזה לא משנה אז אני מפחדת ואפילו אחרי שיעור בלי קפיצות אני שוטפת לה תרגליים יש לה רגליים נורא עדינות!

shaililo

New member
תשובות...

1. אין אצלנו גרדת באורווה אז אין לי מושג איך מטפלים בזה.. 2. תמיד תמיד תמיד כל שיעור לא משנה כמה קשה הם עבדו תמיד שוטפים להם רגליים במים קרים בסוף השיעור. 3.עוד שאלות?

תשובות שלי

1- בעיקר הברשה יומיומית, פחות שטיפה, חומר נגד גרדת, זריקה כל חצי שנה. בעיקר הברשה! 2- יש, לטאורה יש, כאילו עבר לו עכשיו רק צריך שיצמח! כרגע לאף אחד אין רק יש סוסים עם חוסר שערות בגלל גרדת. 3- מברישים, נותנים זריקה, וחומר נגד גרדת כל יומים 4- רק שיש גשם וכל המנז מלא בוץ וכל הרגליים של הסוס מלוכלכות.

למעלה