שאלה....

ivgeni1000

New member
שאלה....

כשאני שולף מידע מMYSQL הוא מביא לי עמודה כפיסת מידע אחת. לדוגמא: בחרתי עמודת "USER" אז $result[0] יציג לי את כל העמודה ולא שורה מסוימת. כיצד אוכל לשלוף את כל השורות כפיסות מידע נפרדות? תודה מראש.

kensaggy

New member
מממ...

לא הבנתי משאלה כלום...אבל אני אנסה בכל זאת לענות..
$sql = "SELECT * FROM users"; $query = mysql_query($sql); while($result = mysql_fetch_array($query)) { echo $result[´username´]."<br>\n"; }​
מה שזה עושה...כל פעם שהלולאה רצה mysql_fetch_array "מביא" (מ fetch) את השורה הבא... אז הקוד בעצמם מכניס כל פעם למערך result את הערכים (כאשר המפתח הוא שם השדה) של השורה הנוכחית...ובפעם הבאה הוא יביא את השורה הבאה... אני לא יודע אם לזה התכוונת אבל..זה מה שאני הבנתי.. אם יש לך בעיות שאל. יש מדריך מעולה בנושא ב guides.co.il

ivgeni1000

New member
תודה אבל...

התכוונתי: האם אפשר "להדפיס" על הדף שורות בודדות מתוך השורות שנבחרו? ז"א אם בחרתי 10 שורות אז איך אפשר לכתוב למשל את שורה 5 ואז את שורה 4 או פשוט לכתוב רק שורה אחת.("לשבור" את העמודה לשורות כשמערך מציג את השורות וניתן לכתוב שורה שורה)

DannyZ

New member
אפשר אולי..

אתה יכול בזמן שאתה שולף את הנתוניםפ להכניס אותם למערך אחר.. נגיד בהתבסס על הדוגמא של חן:
$sql = "SELECT * FROM users"; $query = mysql_query($sql); $i = 0; while($result = mysql_fetch_array($query)) { $result[´username´] = $result_array[$i]; $i++; } $selected_result = 5; echo $result_array[$selected_result];​
כמובן שאתה יכול להחליף את המשתנה של השורה הנבחרת למערך..

למעלה