שאלה איזה סוג סיגריות מעשן ספייק?
B b l u e f a i r y New member 10/1/03 #2 ../images/Emo8.gifנראה לי לפי מה שהצלחתי לקלוט- מלבורו לייט, מה שדי דבילי, אם כבר ערפד וסיגריות כבר לא יכולות להזיק לבריאות- תעשן מדיום)
../images/Emo8.gifנראה לי לפי מה שהצלחתי לקלוט- מלבורו לייט, מה שדי דבילי, אם כבר ערפד וסיגריות כבר לא יכולות להזיק לבריאות- תעשן מדיום)
B b l u e f a i r y New member 10/1/03 #5 צודק בהחלט!! פרלמנט זה מגעיל לכל צורותיו ומלבורו לייט זה עלוב מלבורו מדיום זה הכי טוב אם לא אז לאקי
S Schnickelfritz New member 10/1/03 #6 *חושבת על סוגי הסגריות שאני מכירה* אמ... ווינסטון או אולי Time? או ווג? אני לא נוטה לעשן (פעם אחת עם כאבי ראש נוראיים הספיקה לי!) אבל אני משתדלת לספוג ידע. אולי הוא מגלגל לעצמו את הסיגריות? שמעתי שזה יותר טוב...
*חושבת על סוגי הסגריות שאני מכירה* אמ... ווינסטון או אולי Time? או ווג? אני לא נוטה לעשן (פעם אחת עם כאבי ראש נוראיים הספיקה לי!) אבל אני משתדלת לספוג ידע. אולי הוא מגלגל לעצמו את הסיגריות? שמעתי שזה יותר טוב...
B B a n j o New member 10/1/03 #7 אם כאב לך הראש מהסיגריות אז אני לא חושב שזה סיגריות מהסוג שיש לו שם על הקופסא....
B b l u e f a i r y New member 10/1/03 #8 שמעת נכון אבל לא נראה לי שהוא אשכרה יושב בקריפט שלו עם הטבק והנייר ומתחיל לגלגל.. ווג זה של כוסיות!! ספייק כוסית? חדש ווינסטון אפשרי טיים לא..
שמעת נכון אבל לא נראה לי שהוא אשכרה יושב בקריפט שלו עם הטבק והנייר ומתחיל לגלגל.. ווג זה של כוסיות!! ספייק כוסית? חדש ווינסטון אפשרי טיים לא..
S Schnickelfritz New member 10/1/03 #9 יכול להיות שהוא כן יושב ומגלגל אחרת- מה הוא עושה בכל שעות היום (חוץ מלראות ´Passions´, כמובן )
B b l u e f a i r y New member 10/1/03 #10 חיפשתי במספר הפרקים המועט שאצלי במחשב וכל מה שהצלחתי לקלוט זה שטעיתי- אין מצב שזה לייט החלק של הפילטר בצבע צהוב- אולי מלבורו מדיום?
חיפשתי במספר הפרקים המועט שאצלי במחשב וכל מה שהצלחתי לקלוט זה שטעיתי- אין מצב שזה לייט החלק של הפילטר בצבע צהוב- אולי מלבורו מדיום?
T TAMAR THE SUPER GIRL New member 10/1/03 #13 אני רואה כולכם מבינים בסגריות לי לדוגמא אין שמץ על כל מה שאמרתם פה... ואגב למה זה משנה מה הוא מעשן?
מ מינצו New member 10/1/03 #16 מרלבורו לייטס- תוצרת חוץ זה עם פילטר חום חוץ מזה לא נראה לי שספייק מעשן לייט- לא יהיו לו בעיות נשימה אם הוא יעשן אדום!
מרלבורו לייטס- תוצרת חוץ זה עם פילטר חום חוץ מזה לא נראה לי שספייק מעשן לייט- לא יהיו לו בעיות נשימה אם הוא יעשן אדום!
B B a n j o New member 11/1/03 #18 כן אבל הוא בכל זאת צריך לשחק ולדבר ואת זה קצת קשה לעשות אם הוא לא יכול לנשום !
B b l u e f a i r y New member 11/1/03 #20 כן, אבל אבדה לך נקודה- מלבורו לייט יקר, אבל לא משהו סיגריה מלבורו מדיום יקר, סיגריה טובה. וגם- למה שהוא יקנה סיגריה מסויימת בגלל שהיא יקרה?!
כן, אבל אבדה לך נקודה- מלבורו לייט יקר, אבל לא משהו סיגריה מלבורו מדיום יקר, סיגריה טובה. וגם- למה שהוא יקנה סיגריה מסויימת בגלל שהיא יקרה?!