שאלה

• פותח הנושא Raha
  • פורסם בתאריך

Raha

New member
שאלה

שכנה שלי בת 42 בשנה שעברה היא היתה בטיול מחוץ לארץ ופתאום התעלפה שלושה פעמים ואחרי הבדיקות הם אמרו שאין שום בעיה השנה לפני כשבוע זה קרה לה עוד פעם ממש אחרי שנה מהפעם הראשונה ועוד פעם לפי הבדיקות הם אומרים שאין שום בעיה האם יש קשר בין זה לבין שאבא שלה היתה לו איזו שהיא בעיית במערכת העצבים אני עדין לא יודעת מה הבעיה כי אל שאלת אבל שאלת את אמא שלה בצורה עקפית על בעלה וממש אלא היו הסימנים הראשוניים למחלה שלו נאי יעצת לה לפנות לניורולוג אבל יש אפשרות שתהיה בעיה והן יכולים לזהות אותה לפי הבדיקות

רשא שלום

אנסה לענות לשאלותייך במרוכז, כאן. ראשית, לגבי בת דודתך ושכנתך, אני יודעת שמאוד קשה לראות דברים ולא מייד להציע עזרה, אבל זה בדיוק מה שכדאי לעשות! הדבר היחיד שכדאי לך לעשות הוא לעודד אותם לפנות למקום הנכון לקבלת עזרה. במקרה של בת דודתך, תוכלי להפנות למכון להתפתחות הילד, במקרה של שכנתך, לרופא טוב. להפנות, וזהו. לגבי הילדה בה את מטפלת, הרשי לי לחזור על דברי ולהציע לך לקחת מדריכה מקצועית. אם את עובדת מטעם משרד החינוך, כמעט בטוח שיש מדריכה באיזורך, אם לא, שכרי לך מדריכה. המדריכה תוכל לעזור לך לסדר את הדברים השונים המעסיקים אותך כרגע, לשים את הגבולות המתאימים, ואז אולי יוקל מעט מהלחץ שאת חשה כרגע. אם את זקוקה לעזרה במציאת מדריכה, כתבי את איזור עבודתך ומגורייך וננסה לעזור. בהצלחה שרון

למעלה