שאלה

שאלה

נכון בשירUNANOCA שה
ועוד איזהשוא זמר שרים בספרדית אני חושב הקיצר בשום מקום לא ראיתי שה
יודעים לדבר ספרדית תקנו אותי אם אני טועה אז איך לעזעזאל הם שרים בספרדית. עוד משהו לתשומת ליבכם שלא ממש השפיע עלי אבל קצת ביאס אותי בהתחלה, טוב הורדתי כהרגלי תמונות של ה
מקאזה ופתאום איזה תמונה אני מקבל תכינו את עצמכם נפשית של אנדרריאה שלנו בלי .... על חוף הים שובבה אה במיוחד לאחת ששונאת את הגוף שלה

AndreaCorr ©

New member
מס´ הבהרות. ../images/Emo168.gif

Una Noche מבוצע ע"י
ו-Alejandro Sanz אני קראתי על זה פעם איפשהו... הם לא יודעים ספרדית, הם פשוט למדו את המילים של השיר בעל פה.
בעניין אנדריאה in the flash .. ובכן, לא. מסתובבים הרבה זיופים ברשת, ואם תחפש ממש טוב תוכל למצוא גם תמונה של בראד פיט בביקיני. הכל זיופים.. שלא יעבדו עלייכם. אנדראה לעולם לא תצטלם ככה, במיוחד לאור העובדה שפעם צילמו תמונה שלה עם בגד ים והיא הפכה את העולם כדי לגרום לעיתון הפפרצ´י שפירסם להתנצל. ככה שאם היא כל כך התרגשה מהתמונה בבגד ים (שיש לי אותה דרך אגב, ואני עדיין לא מבינה מה ההתרגשות) אז אין סיכוי שהיא תצטלם בעירום. מקווה שסיפקתי לך תשובות מספקות

טוב

תודה על התשובה. עכשיו בעניין התמונה אני לא רוצה לעורר פה ויכוח אבל התמונה הזאת בהחלט לא הייתה זיוף התמונה היא תמונה שסרוקה מעיתון כלשהוא ורואים שם את אנדריאה משתזפת או משהו כזה בלי חזייה ורואים את ה... בבירור אני יודע מה זה זיוף ומזה לא וגם אני ראיתי את מה שכתבו ב corrsonline על ההתנצלות שהיא קיבלה תאמיני לי אם זה הייתה תמונה כ"כ תמימה אז אנדריאה לא הייתה מבקשת התנצלות והייתה נפגעת כ"כ. אה עוד הוכחה לידה שכב איזה שהוא גבר שניראה בדיוק כמו החבר שלה לשעבר

AndreaCorr ©

New member
אתה מדבר על זה? ../images/Emo168.gif

כי זאת התמונה שפורסמה בעיתון... ובגלל זה היא התעצבנה

הלוואי

אוקי עכשיו אני יודע בבירור שהתמונה שהשגתי היא אמיתית כי אנדריאה אם אותו ביקני אותו חבר אותו תמונה ואפילו אותו תסרוקת אני לא יודע על מה אני מדבר לא משנה הקיצר התמונה אמיתית כמו שאני בן 17 זה לא צריך להשפיע עליי ועליכם בכל אופןזו תמונת פפארצי וזכותה של אנדריאה להשתזף איפה שבא לה ומתיי שבא לה גם בלי ... היא לא קדושה אני לא ישים את התמונה בפורום כי זה לא תמונה כמו של שרון ותארו לכם מצב לא היגיוני שאנדריאה בעצמה מבקרת בפורום ורואה את התמונה מה היא תחשוב עלינו

AndreaCorr ©

New member
ו-ו-א-ו ../images/Emo168.gif

אני בשוק.. הייתי אומרת לך להעלות את התמונה אבל כל עוד הכותרת של הפורום היא לא "פורנו" (
) - אסור לי. בכל אופן.....לא שיש לה במה להתבייש אבל עדיין.. לא נשמע לי מתאים לה להצטלם ככה! הפפארצ´י האלה....נדחפים לכל חור!

כן אני יודע

בלילה הראשון לא יכלתי לישון רק על זה חשבתי אה ומסכים איתך באמת אין לה במה להתבייש
לילה טוב שרוני מחר יש לי שעת אפס. אה אם אתם רוצים את התמונה אני לא מאמין שאני רושם את זה פשוט תחפשו בקאזה בקביעות עד שתימצאו תמונה שקוראים לה on the beach משהו כזה אם אני מצאתי גם אתם תמצאו

forgiven dreams

New member
עוד קצת מידע....../images/Emo187.gif

אנדי גם שרה שיר עם ג´וש גרובן Canto Alla Vita באיטלקית ולא מזמן הם הופיעו בפסדינה....אני חושבת שזה ממש מדהים שהיא מסוגלת לשיר בשפה זרה ועוד לעשות את זה כל כך מעולה
ובקשר לתמונות, אני חושבת שצחי דיבר על תמונות הפאפאראצי באיטליה..."על החוף". אין שום ספק שאנדי בחיים לא תסכים להצטלם ככה

למעלה