שאלה

• פותח הנושא H6
  • פורסם בתאריך

H6

New member
שאלה

כמה חומר יש על מחשבים ? בן אדם אחד יכול לדעת הכול ? ואם כן גיל בוא נגיד 15 מספיק כדי להתחיל .....?

uzi2

Active member
תשובות

> כמה חומר יש על מחשבים? כמות שהיא מעבר לכל תפיסה אנושית. > בן אדם אחד יכול לדעת הכל? לא. אפילו לא אחוז זעיר מסך הידע. > ואם כן, גיל בו נגיד 15 מספיק כדי להתחיל? עולם המחשבים משתנה כל כך מהר שלחלק גדול ממה שאנשים למדו לפני, נניח, 8שנים כבר יש רלוונטיות חלקית למדי כיום. לכן ממילא, גיל צעיר הרבה יותר משמעותי במחשבים מאשר נסיון וידע בני הרבה שנים.

H6

New member
אז זה טוב להתחיל בגיל כזה? ואי אפשר

לדעת כללי על מחשבים ?

H6

New member
בקושי יודעים לקרוא בגיל הזה .. למרו

למרות שיש אנשים יותר נכון ילדים שפרצו למשל לפנטגון בערך בגיל 11

uzi2

Active member
סיפור על שני סוגים של תלמידים

לא זוכר איפה נתקלתי בסיפור הזה. בכל מקרה, מחלקים תלמידים שלומדים גמרא לשני סוגים: אלו שאומרים: "וואוו, קראתי כבר 111 עמודים. איזה כייף לי שהחכמתי" ואלו שאומרים "וואוו, יש לי עוד 144 עמודים לקרוא עד שאסיים את הספר". הראשונים מסתכלים על מה שהם לומדים ומעריכים את הידע הזה. אלו יוכלו להגיע רחוק ולהיות תלמידים חכמים. כל ידע שהם צברו או צוברים הם מעריכים בפני עצמו. האחרונים מסתכלים על הסוף והם קצרי סבלנות. הם כבר מחכים לסוף, אלו ישברו. ==== אף אחד לא יודע הכל, וגם אין צורך. גם פרופסור למתמטיקה באוניברסיטה יודע רק אחוז קטן ושולי מסך הידע שנצבר במתמטיקה, ואף על פי כן הוא יודע המון. מספיק כדי לפתור נפוצות שאחרים מסתבכים איתן.

H6

New member
הבנתי אבל בכל זאת מה הדברים

הבסיסים שצריך לדעת אני כמו התלמידים מהקבוצה הראשונה במיוחד שזה במחשבים אבל יש פעמים שאני קצר סבלנות ואני חייב לדעת מהר

uzi2

Active member
חששבתי שעניתי על זה לפני הרבה זמן

כששאלת שאלה דומה. אין דבר כזה "צריך לדעת". מה שמעניין אותך ללמוד תלמד. אתה רוצה להיות מסוגל לתכנת, אז תלמד תכנות. C היא השפה שאני הייתי לומד כיום אם הייתי צריך לבחור שפה ראשונה. אבל אולי דוקא Java (שאני לא ממש יודע). אתה רוצה לשלוט במחשב שלך? תלמד את רזי מערכת ההפעלה. או מנקודת מבט של משתמש (רג´יסטרי, הגדרות, האופן שבו המערכת מקבלת החלטות וכדומה), או אחרי שלמדת תכנות, אז אפשר להתחיל בלהבין את מערכת ההפעלה מנקודת מבט של מי שכותב קודים (תוכנות)., אתה רוצה לבנות אתרים, או להבין את כל התחום הזה, תלמד HTML ותמשיך משם לכל מיני הרחבות ושפות סקריטים. אתה רוצה ללמוד הגנה על מחשב ביתי - תלמד איך עובדים וירוסים וסוסים טרויאנים. זה הנושא שבחרת להתחיל איתו פעם קודמת וציפיתי שיהיו לך הרבה שאלות אחרי ההפניה הראשונית. אתה רוצה ללמוד רשתות, אז גם אפשרי. אין כאן "נכון, ולא נכון" או "צריך, ולא צריך" באופן כללי.

למעלה