שאלה

lital_helmer

New member
אצלי..

חברה טובה שלי..קראה לבנה שנולד לפני שלושה חודשים בערך..בשם שהכי הכי רציתי. משום מה אני לא מוכנה לוותר על השם למרות שאינני יודעת אם ברגע האמת עדיין ארצה אותו.
וכששמעתי בזמנו שזה השם שהיא מתכוונת לתת, קצת כעסתי...(לעצמי מבפנים) ליטל

רחלילי

New member
תשמעו קטע

כשהיינו קטנים אחת שכנות קראה לבן שלה בשם של אחי המוכשר והמחונן(חה חה) אמא שלי כל השנים הסתובבה מו טווס כי לא רק שיש לה בן מוכשר ומחונן, אפילו השכנים קוראים לבן שלהם על שמו. אז תראו. לדעתי זה לא כזה דרמטי. שם זה דבר שחוזר על עצמו אלא אם תקראו לבת שלכם "אוחזת ענף עץ השקד", וגם אז נדמה לי שכבר תהיה לה אחת כזו בגן. אפילו אם תקראו לה"אכזבה" (חה חה) כבר תהיה לה אחת זו בגן. לי יש כמה שמותמוכנים כבר ממזמן. ובישוב שאנחנו גרים יצא שהשכנים ממול "גנבו" לי שם שרציתי לבת והשכנים ממול "גנבו" לי שימו לב: שני שמות לבנים ועוד שם לבת. אז מה? אני לא אקרא לילדים שלי ככה? מישהו מת? מה קרה? השיקול היחיד שלי לשמות זה מה שאייל ואני אוהבים ושהעולם יתפוצץ.

danonit

New member
"אכזבה"

גם אני שמעתי עליה
מעניין אם היא יותר אמיתית מ"אוחזת ענף"...

רחלילי

New member
דנה, נדמה לי (אם כי לא ממקור ראשון)

ש"אוחזת" היא מישהי אמיתי ושהיה על זה תכנית בטיוי על אכזבה לעומת זה שמעתי ברשת דרך שמועות.

keren1877

New member
מכירה את שתיהן באופן אישי!...

יש בחורה בשם "אכזבה" שלומדת איתי באוניברסיטה, ולגבי "אוחזת ענף עץ השקד", יש ילדה כזו שלומדת בכיתה של אחיו הקטן של המיועד (בני 14), ככה שהשמות נראים לי אפילו די נפוצים, כי אני די בטוחה שאהסבירות לכך שאני מכירה את שתי המקוריות היא מאוד מאוד נמוכה... ולגבי "אוחזת ענף עץ השקד", שם החיבה שהילדים קוראים לה הוא לא "שקד", כמצופה כי אם "אוחזת"... זה מצחיק רצח!...
מסכנה הילדה!..

רחלילי

New member
קרן!!!

שתי הערות א) לגבי אכזבה ידוע לך למה קראו לה ככה, אם השמועות נכונות שההורים שלה רצו בן או מה? ב) טוב של-שקד קראו ´אוחזת´ ענף עץ השקד ולא ´מוצצת´ גבעול חמציץ ירוק.

keren1877

New member
כן, זה פשוט נורא! ../images/Emo5.gif

הסיפור אומר שאכזבה באה ממשפחה דתית בת 6 בנות ובאולטרא-סאונד אמרו להם שסוף סוף יש להם בן ורק בלידה (!!!) הם גילו שזו עוד בת ולכן השם! לא מזעזע?...

רחלילי

New member
קרן!

כן זה מזעזע ורציתי לומר לך משהו סתם הגיגים מראשי בקשר למשהו ששאלת. אז אם את באזור כעת תגידי לי.

keren1877

New member
רחלילי!

אני לא מצליחה להיכנס לצ´אט הישן. אולי ננסה בחדש?... או שתתני לי הוראות מדוייקות יותר, כי אני תקועה בדף של הצ´אט ב -msn...

להפך.

אני דווקא שוקלת ברצינות לקרוא בשם של האהבה הראשונה שלי. זה שם יפה, וגם נותן לי זכרונות יפים.

rona25

New member
בוודאי!!! אנחנו כבר הגענו לרגע הזה

ופסלנו שם מאוד יפה של ה X שלי לצערי הרב.... לאקסית שלו יש שם מזעזע (רעות! בעעעעעעעעעעע) אז זה נפסל כבר בהתחלה.....

fila

New member
לא חשבתי על זה אבל אם כבר העלית

את הנושא אז אני לא אקרא לילדים שלי על שמות האקסים שלי ובטח שלא על שם האקסית של שמעון , אבל זה בעיקר שאני לא מתה על השמות שהיו להם....

Hadar p

New member
ולי יש סיפור בעניין הזה!סיפור אמיתי

ראשית אני אגיד שאני לא אקרא לילדים שלנו בשמות של האקסים! יש עןד מיליוני שמות חוץ מהשמות האלו! סבתא שלי טיפלה בילדה שנולדה אחרי שני בנים! לילדה שנולדה קראו על שם החברה של האבא שהוא פשוט הודיע ואשתו עוד לפני החתונה שבגלל שהוא כ"כ אהב את החברה הזו! ובגלל שהיא השפיעה לו מאד מאד על החיים (הם נפרדו רגיל לא מוות או משהו בסגנון) כשתוולד לו ילדה השם שלה יהיה השם של האקסית..... וכך היה! לילדה קוראים על שם האהבה הנכזבת של אבא שלה.....! ומשום מה אני לא מצליחה להזכר בשם של הילדה....

נופר30

New member
לא נקרא בשם של האקסים ולא כי

הוא אקס כי מרביתם לא היו שמו שהייתי קוראת לילד שלי בכל מקרה והאקסיות של שלומי ? לא נראה לי שהוא יסכים הוא שמרן מידי בזה

ניקול3

New member
ברור שפוסלים ../images/Emo31.gif

את רוב השמות של האקסים שלי לא הייתי רוצה במילא. לארז דווקא יש אקסית אחת עם שם ששנינו אוהבים, אבל עדיין לא נראה לי הגיוני שזה יקרה. מעניין שדווקא אתמול לגמרי במקרה כששמענו שיר ברדיו, היה שם שהופיע בשיר וארז אמר לי שהוא אוהב את השם הזה. זאת הייתה הפעם הראשונה שהסכמנו על שם

למעלה