שאלה....

MC IdO

New member
שאלה....

תגידו בזמן האחרון כול מיני בנות שאני מכיר שבחיים שלהם לא שמעו ראפ ועכשיו התחילו לשמוע מתיחלות לשמוע סתם שירים מבלי להבין את המסר של השירים מילא שירים שאין להם מסרים אבל הם מקשיבות לשירים עם מסר והם לא מבינות את זה והםסתם משחקות אותה ותקשיבו לקטע: שאלתי אחת מה היא מצאה באור והצל של סאב והצל ושאלתי אותה מה הוא אומר בשיר אז היא אמרה לי שכול החיים שלו דפוקים... כי בנות רודפות אחריו..... אז זה מעצבן או לא??? כבוד לכול MC הישראלים!!! RAMAT GAN CITY 4 EVER

omritoto

New member
אוי איזה מעצבן זה

אבל תן לה הזדמנות, בסוף היא תשמע ת´דברים הטובים

MC IdO

New member
אצלה זה פופ ושיר ראפ אחד

בקיצר היא אוהבת רק את Coolio - Gangster´s Paradise ואת זה וזהו...

s m i l e y

New member
תאמינו לי שיש בהחלט גם מספיק בני

ששמועים את סאבלימניל רק כי זה- מאגניבבבב ועכשיו זאת האופנה, וכל הערסים ששמים סאבלימינל בפול ווליום עם החלונות פתוחים גם ביום הכי קר בשנה זאת לא פוזה? אבל מי יודע אולי הם מבינים תמסר?! לא משנה הסתבכתי כבר..:) הנקודה שזה לא רק בנות ויש גם הרבה בנים שכאלה...
מייצגת המין הנשי!

Fifth of Four

New member
"welcome to being "main stream

people used to bitch that "we´re too small/few" and "there are not enough parties" and "one day we will be big" well guess what... it´s happened, we ARE GROWING, who did you think would flock to this music once it became popular and make it grow?! the originals came in the begining , now it´s just sheep (pun intended) get used to it well, now there are parties (not just the one friday g-spot or tuesday international) and music gets played over the radio and you don´t get stared at for wearing baggys (god that was annoying in 8th grade) every medicine has side effects, some bad some horrible, but you get cured p.s- only shame is that I live in belgium and am not enjoying the above mentioed- ce la vie mez amies

למעלה