שאלה

אמיר ט

New member
שאלה

מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא פורום סטייל תפוז ב PHP. סתם לידע כללי. למצוא פורום זה לא בעיה אבל הסגנון של תפוז הוא טיפה שונה. אמיר.

kensaggy

New member
אהה...

אני (*מרגיש קצת לא בנוח*) בניתי כזה
למה אתה שואל? צריך עזרה בלבנות?

shanor

New member
מממ...

KENSAGGY, יפה לא הרבה אנשים יצליחו ואו יבינו את הלוגיקה שעומדת מאחורי פורום שהוא רקורסיבי וליניארי ביחד. למעשה בדרך כלל אנשים יתקשו להבין את הלוגיקה של אחד אחרי שהם הבינו את השני.... בכל אופן, קבל ח"ח. בברכה שנאור.

shanor

New member
אה ועוד משהו

תהנו מהסערה, הנחל שמחוץ לבית שלי סוף סוף מראה שהוא מעביר מים ולא כל מיני דברים אחרים.... כל שדרת עצי האקליפטוס שנמצאים בין הבית שלי לנחל (או יותר נכון לתעלה) אוטוטו תעוף, כל הכבישים מלאים בענפים שנפלו מהעצים, אפילו עם רכב גבוה קשה לעבור, והאורות ברחוב כבו לפני כמה דקות. מדהים. בברכה שנאור.

kensaggy

New member
ובכן...

כל מה שיש לי לומר זה זה: (אני מבקש לקחת את זה ברצינות) אני גר בצפון. מאד בצפון. (בואו נגיד שאני רואה את החרמון מקרוב) רצתי במשך כ 15 שלוש קילומטר. באמצע סופה (ניתן אף לומר: האמא של הסופות). במטריה הגדולה שהייתה לי לא עמדדה מרוח אפילו 30 שניות (אני לא מגזים) קיבלתי מטרי ברד כבדים ישירות לפנים (וחברה...זה כואב...נורא) וכאשר הגעתי הביתה..לא הייתה בי נקודה שלא רטובה. (הייתי "רטוב עד העצם") אבל עכשיו...איזה כיף..אני בבית החם... *סוף סיפור* אהה כן, חזרה לנושא...עשיתי המון אפשרויות בפורום (הודעות פרטיות, הוסף קודים וכד´) אבל עדיין לא גמרתי את מערכת הניהול..(מכיוון שיש לי פרוייקט חדש עכשיו (ראו פרטים למטה בדף..על אתר ההוא)) זהו...אז נורא משעמם לי..ואין לי מה לעשות..אה..רעיון..אני אמשיך לעבוד על האתר ההוא..ד"א..יש לכם רעיון לשם?

Megapuzik

New member
סערה = ../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif אבל ../images/Emo45.gif

רצתי לפני כשעה וחצי את ריצת ה3 קילומטר היומית שלי, עם כל הרוחות החזקות (אני גר ליד הים) זה פשוט מעולה ! 3 קילומטר של צפייה בדברים מתעופפים, ענפים נשברים ואנשים הרודפים אחרי הכובעים\מטריות שלהם, פשוט תענוג. בתקווה שאני לא אקבל דלקת ריאות, אני אפילו אוכל להנות מבילוי "יום שישי בערב" נחמד. שבת שלום (ובטוח) לכולם.

DannyZ

New member
יפה מאוד

אני הייתי או בבית ספר עם מיזוג או בבית עם חימום כל היום.. עוד לא יצאתי.. וכשהוצאתי את הכלב קרה דבר מוזר, העננים הכבדים התחילו להתרחק והיה יום יפה עם שמש והכול ואז פתאום באמצע השמיים בדיוק מעלי נחת לו ענן כהה והתחיל למטור... בכל מקרה הפורום יהיה גם חלק מהאתר נכון?

yanivfel

New member
הייתי רוצה פורום שכזה לאתר שלנו:

www.ananim.co.il זהו אתר התנדבותי ובלי מטרות רווח. אתה חושב שזה אפשרי? יניב.

אמיר ט

New member
שאלה נוספת

טוב מזמן לא עבדתי עם אתר שלא נמצא על שרת ייעודי (זה כ"כ נוח...) מישהו יודע אם אפשר להוריד את הפרסומות שדוחקת TRIPOD לדפים ?

Megapuzik

New member
לא משנה אם אפשר או לא...

לא אתי לעשות דבר כזה. מביאים לך משהו בחינם, בתמורה יש פרסומת, לא צריך לתחמן...

skyhawlk

New member
ההודעות הנפתחות זה בכלל JScript

כל פורום יכול להפוך לסטייל "הודעות קופצות".

kensaggy

New member
מממ...

אני מאמין שהוא אמר "סטייל תפוז" הוא התכוון למבנה ה"עץ" של ההודעות. ולא לפתיחה שלהם.

למעלה