שאלה

shai4u2

New member
שאלה

בניתי קובץ ב סיומת sql ובתוך הקובץ יש פקודות לבניית טבלה חדשה איך אני משתמש אם הקובץ בדף אחר בסיומת php כאילו אני רוצה לעשות דף התקנה ושיכנסו לדף התקנה אז שהקובץ ההתקנה ישתמש בקובץ ה sql איך כותבים זאת בקוד???

php

New member
אמ.. זה אפשרי כך

$array = file("sql.sql"); $string_sq = join("", $array); $query_array = split(";", $string_sq); foreach ($query_array as $line) mysql_query($line);​
משהו כזה, עכשיו רשמתי את זה אני מקווה שאין פה שגיאות

shai4u2

New member
תנסה

תנסה לראות אם יש ואם אין כי אני לא מבין בקוד זה כלום

kensaggy

New member
אהה...

שי, אני יודע שאתה רק בן 11 ואתה לא יודע PHP או ASP או שום דבר אחר. (זה נכון, דיברתי איתו באי סי קיו) למרות זאת..אנשים לא יעשו את לך את כל העבודה. תתחיל ללמוד PHP, ותחזור עם שאלות יותר מפורטות וספציפיות. מצטער אם זה יותר מידי בוטה אבל זה כבר מתחיל להרגיז...לפחות אותי. בברכה. חן

פלאשר

New member
אני מכיר את הבחור הזה כבר!

הוא שיגע אותי באי סי קיו, אף פעם לא שיגעו אותי כמו שהוא שיגע אותי אם הייתי יודע שזה הוא לא הייתי עונה לו בכלל !

kensaggy

New member
גם אותי

הוא שיגע באי סי קיו. הוא במשך שעה ביקש שאני אבנה לו פורום, אח"כ הוא ביקש את הפורום שאני בניתי. ואז הוא רצה רק שאני אבנה לו טבלה...וככה שעה. אין לי בעיה לעזור לו אבל שילמד ואז אני יעזור לו. שלא יבוא לכאן ויתחיל לשאול המון שאלות לא ממוקדות בלי שום ידע קודם.

למעלה