שאלה

La Gamba

New member
אוקי....

צריך לדאוג שיהיו כמה שפחות משרות לא תפוסות, כמובן שמאזן סחר גבוה עוזר, והשאר תלוי אם אתה תוקף, גנב, קוסם, או שילוב כלשהו.... הנה לדוגמא מצב האנשים שלי.... Our peasants currently appear to be Joyous. My surveys throughout the province show these to be major areas of approval or disapproval: The people are happy with your handling of the economy. Our people are proud of your generosity and willingness to help friends in need! Our people are proud of the reputation of our thieves´ guilds. Our people talk highly of our wizards and their abilities.

CFunky

New member
שמחה

אתה צריך גם להתקיף הרבה אנשים שיותר גדולים ממך לגדול מהר שיהיה לך הרבה הונור. מעל לויסקאונט וזה כל מה שאני יודע עליו.

thug4life

New member
עוד שאלה

היה פה צמישהו שהרוויח חלק מהבונוסים אז אני שואל עוד פעם איך הלכתי אחורה בדפים ולא הבנתי בבקשה תפרט

CFunky

New member
בונוסים

אוקיי דבר ראשון אתה צריך אי מייל של swirve אז תשיג אחד אחרי זה אתה הולך לרמת שרות (service level) ושם אתה עושה ריגיסטר לאי מייל. אחרי זה יש לינק בבונים על האתר של הבונוסים ושם יש את כל ההוראות.. נ.ב. לי יש את כל ה 4

CFunky

New member
להלהלה

אוף טיפש יש כאלה של 500 נקודות ויש כאלה של 50! האלה של החמישים לא בתשלום!!!

God Killer

New member
הנה משהו שיעזור לכם

במקום לריב במשך חצי שעה תשיגו טיפה הגיון ותראו שאחד מדבר על bonuses ואחד מדבר על service level.

למעלה