שאלה...

R E D E V I L

New member
שאלה...

מישהו יודע איך אני יכול לראות את היכולות של שחקן כמאמן בלי להפוך אותו לשחקן מאמן?

קיר קמט

New member
אם יש לו יכולות כמאמן בכלל

אז יש חץ בצד השמאלי למעלה של הנתונים שלו - לוחצים ובוחרים non player ואם אין - סימן שאין לו עדיין נתונים כמאמן.

R E D E V I L

New member
אהה...

כאילו הנתונים אמורים להופיע בגיל מסויים אצל כל שחקן? כי נגיד אני עושה לרוי קין חוזה חדש כשחקן\מאמן בגיל 32 והם מופיעים. הם אמורים להופיע לבד מתישהו?

קיר קמט

New member
הם לא מופיעים אצל כל שחקן

יש שחקנים שהם לא יופיעו אצלם לעולם אצל השחקנים שזה כן יופיע אצלם זה מופיע בדרך כלל בגיל 30-32 נדמה לי.

Dominator9

New member
מה פתאום.....

מה אתה מטומטמם????? הנתונים לא מופיעים סתם........ עם אתה מציע לשחקן חוזה של שחקן\מאמן או שחקן\עוזר מנג´ר או אפילו שחקן\סקאוט רק אז יופיעו אצלו הנתונים של המאמן ולא באופן אוטומטי..... בכל מקרה... עד כמה שאני מכיר... ואני מכיר מנג´ר טוב... כבר חמש שנים....אז אי אפשל לשנות את הנתונים של המאמנים..... כלומר עם הם ישתפרו אז הם ישתפרו בעצמם ולא באופן מכוון כלשהו...

קיר קמט

New member
קודם כל, תדבר יפה

והם כן מופיעים אוטומטית , אם השחקן הזה בעל פוטנציאל להיות מאמן ורוצה להיות מאמן.

Dominator9

New member
אתה טועה....

הנתונים לא יכולים להופיע אוטומטית... ושחקן לא יכול לרצות להיות מאמן... זה בסה"כ מחשב.....איך שחקן שהוא בסה"כ איזה קובץ או משהו כזה במחשב, יכול לרצות משהו?? רק עם אתה מציע לו.... או קבוצה אחרת מציעה לו חוזה עם האפשרות של להיות מאמן שחקן רק אז שחקן נהיה מאמן... וזה בדוק ונכון במאה אחוז!!!!!!

קיר קמט

New member
אתה טועה במליון אחוז

אני יכול להראות לך עשרות עובדות כאלה זה שאתה מתעקש להגיד את המילה האחרונה הלא נכונה זה זבש"ך אני חושב שהם פשוט קובעים את זה מההתחלה איזה שחקן יכול להיות מאמן ואיזה לא ואז גם הריג´יינים שלהם ימשיכו וכו´ וכו´ וכו´.

ofer16

New member
דבר ראשון,

אין שום סיבה לקרוא לו מטומטם. אצל חלק מהשחקנים מופיעים נתוני האימון שלהם באופן אוטומטי, אפילו בלי להציע להם חוזה של שחקן/מאמן. בדוק. הנתונים באמת משתנים עם הזמן ואין לך מה לעשות בנידון.

ליטן א

New member
../images/Emo4.gif

אני לא מבין מה הולך פה. שלשום אחד אמר פה לאחר: "תגיד יש לך ליקוי שכלי?" ועכשיו זה.. אני אתחיל למחוק, ולא משנה עד כמה ההודעה חשובה לפורום.

למעלה