שאלה

DiScoNnecTed

New member
שאלה

מישהו יודע באיזו תדירות הרופא המומחה של הפורום מתחבר לענות על שאלות? שלחתי לו הודעה והוא לא ענה לי

mick23

New member
יש לך חתימה יפהפייה!!!!

מאוד מאוד מיוחד (רק חבל שכל מי שלא יודע במה מדובר לא יוכל להבין שזה כ"כ יפה!)

DiScoNnecTed

New member
תודה... ../images/Emo9.gif

אני בד"כ בפורום שבו כולם יודעים במה מדובר... :)

ד י נ ק ה

New member
בקשר לחתימה...

אולי אני בורה או משהו בסגנון אבל אני לא הבנתי את החתימה... מישהו יכול להוריד לי את האסימון? (חחחחחחחח) אני אודה למתנדב מאוד!!!

mick23

New member
החתימה!

זה מתוך "באפי ציידת הערפדים" יש שם קטע יפהפה בין 2 בחורות בשם טארה ו-ווילו.

ד י נ ק ה

New member
תודה!

עדיין לא הבנתי כלום אבל תודה בכל מקרה ... (
כנראה שצריך לראות את זה כדי להבין.)

mick23

New member
ננסה ללבן עניינים:)

יש את ווילו, והיה לה פעם חבר - אוז. ויש את טארה, שמכירה את ווילו מבית הספר שלהם. יום אחד אוז עוזב את העיר, ואח"כ ווילו וטארה מתקרבות אחת לשנייה, ויש בינהן משהו. ואז פתאום אוז חוזר לעיר, חוזר בשביל ווילו. וכאן זה מגיע - טארה אומרת לווילו "אני מבינה שאת צריכה להיות עם זה שאת אוהבת", ו-ווילו אומרת לה "אבל אני כן!", בקטע שהנה אני איתך ואותך אני אוהבת! ואז טארה מבינה ו-ווילו מצטערת בפניה על האי-ודאות שהיא גרמה (היא בעצמה לא יכלה להחליט ברגע הראשון - היא אהבה את אוז מאוד בזמנו), והיא מבטיחה "לפצות" אותה ;). ואז הן מכבות את הנר. זה קטע יפהפה לדעתי! מקווה שהבנת, ועוד יותר מקווה שתתחילי לראות באפי, כי זאת סדרה מ-עו-לה!!! :)

ד י נ ק ה

New member
תודה רבה !!! וסליחה על האיחור...

עכשיו באמת הבנתי... לפני כן לא הייתי בטוחה אם מדובר בליסביות . אולי זה באמת קטע יפה, אבל שוב צריך לראות כדי להבין. וחשבתי שהסדרה באפי הורדה מהמסכים. מה לא ???

למעלה