שאלה

טלk

New member
שאלה

לאיפה נכנסים הסרטים, כלומר מבחינת סדר התרחשיות? יותר ספציפי: מתי סרט 1 של DBZ מתרחש מבחינת הסדר שצריך לראות את הסדרה?

Goggle Girl

New member
בקשר לסרטים

לא ממש שמים אותם בציר זמן ישר עם הסדרה כי מבחינת עלילה ותוכן, הם לא ממש מתקשרים. אבל הסרט הראשון קורה לפני תחילת הסדרה אבל אחרי שגוהאן נולד, והשני... אם... אני משערת בסביבות איפה שאנחנו עכשיו... רק בGT מתייחסים לסרטים כי אני זוכרת שגוקו אמר פעם משהו על משהו שקרה באחד הסרטים, ולטראנקס יש את החרב... מה שמוביל אותי ל: ההוכחה הכי טובה לפרדוקסים זה סרט 13.
בסרט ה-13 מספרים איך טראנקס קיבל את החרב שלו. וזו אותה החרב שהיה למיראי טראנקס. אם גוקו מת בעתיד של מיראי טראנקס והוא זה שעזר לנצח בקרב שמה, איך למיראי טראנקס יש את החרב?

Taker Sucks

New member
השני והשלישי...

אם אתה רוצה לשים אותם על ציר הזמן הם קוראים לפני לפני שנסעו לנמק ואחרי שניצחו את וג´יטה... למרות שכל ה זי פייטרס חיים.

Gohan

New member
בנוגע לסרט הראשון..

לדעתי, הוא בא לפני שמתחילים לראות את הסידרה, או אחרי הפרק הראשון.

Son Gohan

New member
עצה

אם אתה רוצה לראות את הסרטים אל תטרח יותר מדי בנסיונות להתאים אותם לקו זמן של הסרטים כל מה שתקבל מזה זה כאב ראש גדול

Son Gohan

New member
תיקון

אם אתה רוצה לראות את הסרטים אל תטרח יותר מדי בנסיונות להתאים אותם לקו זמן של הפרקים כל מה שתקבל מזה זה כאב ראש גדול

Gohan

New member
לאו דווקא..

עדיף לנסות ולהתאים את הסרטים לקו זמן של הפרקים, כיוון שצריך לדעת עד כמה חזקים גוקו והאחרים בכל סרט...

king kazabubu

New member
כל סרט..

חוץ מסרט 9 אם אני לא טועה יוצר התנגשות עם הזמן שלו ביחס לסדרה ועם העלילה שלו ביחס לסדרה. אני אתן דוגמא מסרט 1. הסרט מתרחש לפני הפרק הראשון בדרגון בול זי. קרילין פוגש שם לראשונה את גוהן. אבל בפרק הראשון של דרגון בול זי הוא בכל זאת שואל את גוקו ממתי יש לו בן.. מבינים? עוד דוגמא? יאללה.. סרט 12.
גוקו נמצא באמצע הטורניר לאומניות לחימה שבעולם הבא. והוא מת. באותו זמן וג´יטה מת. אבל וג´יטה מת הרבה אחרי שהטורניר הזה נגמר. חוץ מזה טראנקס וגוטן יודעים פיוז´ן. גוקו לימד אותם הרבה אחרי שהטורניר נגמר. הבנתם?

Gohan

New member
../images/Emo58.gifלמה ה9 לא?

לפי דעתי, ה9 הוא קצת אחרי שגוקו מת..עובדה, בסרט הוא תמ, וגם גוהאן מסוגל להגיע לסופר סיאן2.

king kazabubu

New member
יפה... ../images/Emo58.gif

נימקת את זה לבד. זה מסתדר טוב. גוהן עדיין לא שולט לחלוטין בהשתנות שלו לסופר סיין 2 וגוקו מת אחרי הקרב עם סל. מבחינת זמן אפשר למקם את הסרט.

למעלה