שאלה

DeathAngel

New member
שאלה

אני לא מבין בתוכנית כמוכם, אני לא מוריד פרקים וכל זה, אני רק רואה מערוץ 6. אז אני הרהרתי לעצמי סתם כך, מי יותר חזק, קהיו או פאריס, כי אני חשבתי, קהיו מאמן את כולם להיות חזקים, זה אומר שהוא מאוד חזק, והוא המציא מכה משלו!! וגם חשבתי, אם הוא חזק כל כך למה הוא מת..... ולמרות זאת קהיו מפחד מפאריס. אז בבקשה תגידו לי מה ומי.... ואני מבקש שלא תגידו לי מה יקרה בעתיד. תודה

dor_

New member
נוסחה פשוטה..=\

כשגוקו בא להתאמן אצל קהיו לא שמת לב שקהיו אמר שמקיטה ונאפה יותר חזקים ממנו?ופריס יותר חזק ממקיטה..אז...1+1..=\

Taker Sucks

New member
בוא נגיד ככה...

להמלך קאי(לא קהיו) יש עוצמה של 4000 ל פריזה ( לא פאריס) יש ארבע צורות(5 עם אתה מחשיב את הסייבורג) בצורה שהוא בה עכשיו(הראשונה) יש לו עוצמה של 530,000. אז תחשב....

Snake Bandage

New member
טוב, אתה צודק בקשר לשם של פריזה...

אבל זה שהם לא כותבים את השם היפני של קאיו-סאמה נכון לא אומר שזה לא אחד מהשמות שלו. המלך קאי הוא רק השם האמריקאי הצולע, אתה יודע.

king kazabubu

New member
זה לא כל כך צולע.

נסי להבין שבאנגלית אין תארים כמו ביפנית. הדבר היחיד שהם יכלו לעשות זה לתת לו תואר כלשהו והתואר קינג נראה להם הולם. עכשיו בקשר לשאלה שלך. פריזה הרבה יותר חזק מקינג קאי. קינג קאי לא חזק בכלל. אמנם הוא מאמן אבל גם קמא סנין מאמן והוא מאוד חלש. הרי גם גוקו וגם קרילין למדו אצלו ושניהם יותר חזקים ממנו בהרבה. ולפריזה יש עוצמת לחימה של 375000 אם אני זוכר נכון.

למעלה