שאלה...

R E D E V I L

New member
שאלה...

אני משחק במנג´ר, מנצח את ארסנל במשחק עונה בדקה ה-90, ופתאום אחרי המשחק כשאני עושה קונטיניו קופצת כזאת הודעת error של מנג´ר,וזה יוצא לי מהמשחק. רובכם בטח ראיתם אותה. מישהו יודע ממה היא נובעת וכיצד אפשר למנוע אותה?

ofer16

New member
זה רק כשמנצחים את ארסנל... ../images/Emo3.gif

לי זה לא קרה. יכול להיות שהשתמשת באדיטור וזה דפק לך את השמירה.

Psycho MC

New member
לא זה לא קשור...

גם לי אף פעם לא יצא מהמשחק ולא רשם שום error

JRM

New member
כנראה

ערכת את המשחק באדיטור או שאתה משחק עם עידכון. לי זה אף פעם לא עשה ככה עד שיום אחד התקנתי עידכון, שיחקתי עם פיורנטינה מהליגה ה3, ובעונה ה4 כבר לא יכולתי להמשיך לשחק בגלל הארורים...

tomash11

New member
זה פשוט קורה....

היו לי שגיאות ארור כבר במנג´ר, הזה, ו99-98, והיה לי גם סתם נפילות של המשחק כשהוא כאילו חושב אבל פתאום יוצא לך לגמרי בלי לשמור ובלי בטיח והלכה שנה של עבודה... הייתי אומר לך שזה בגלל עדכון, בגלל שהורדתי את המשחק מהרשת, בגלל כל מיני דברים, אבל עובדה שזה קרה לי גם ובעיקר עם המנג´ר הקודם שהיה מקורי לחלוטין עם דיסק וכל מה שצריך. אז...לא יודע. זו בעיה טכנית של המנג´ר לפי דעתי שלפעמים הוא קורס... הלואי שהגרסה הבאה תהיה גם הרבה יותר יציבה.

zidane4444

New member
סתם נזכרתי במשהוא דפוק.....

אבל במנג´ר 99 אתה יכול לקנות את מראדונה עוד כשחקן

tomash11

New member
ב א מ ת???? איפה????

אני עשיתי משהו מאד חנני עם האדיטור ב99-98...אני הוספתי כל מיני מדענים תותחים... למשל נילס בוהר אצלי משחק חלוץ, איינשטיין הוא קשר התקפי ימני/שמאלי תותח... מה עוד?...גם את אלי אוחנה הכנסתי למשחק, בתור חלוץ צעיר בן 16 (ידעתי שאם אני מתחיל עם קבוצה קטנה אין לי צ´אנס לקנות אותו בעשר שנים הראשונות אז עשיתי אותו צעיר ככה שמתישהו אני אהנה ממנו...). וכמובן...גם הכנסתי אותי...שיווואו איזה קשר הגנתי תותח אני:)

למעלה