שאלה...

duvdevanim

New member
שאלה...

קמחתץי היום שתילים רבים מקיבוץ גבעת ברנר כמו לדוגמא אמנון ותמר, לואה ההרי וכו.. וגם עץ קטן מאד של הדס (בגודל קטן של כ 20 ס"מ גובה ו 15 ס"מ רדיוס, הקטע זה ששחכתי לשאול כמה משקים כל אחד.. מישהו יודע? אה וקניתי גם עירית ונענע אז אני מוסיף כמה משקים. .. כמובן שיש לקחת בחשבון שמדובר בחורף.. ומדבור באיזור תל אביב

גלית2002

New member
השקאה../images/Emo20.gif

תבדוק כל יום-יומיים האם אדמה יבשה. אם כן, אז תשקה. ביי. גלית.

duvdevanim

New member
אני מתחיל לקבל עצבים היום.. אני רוא

שהיונים החליטו שהאדניות היפות שלי זה הבית שלהם... רעל אני לא שם כי זה מסוכן גם לי.. דוקרנים גם לא.. עכשיו דחליל זה עוזר? איך אפשר לעשות דחליל שיעזור באמת? האם יש שיטה אחרת (של משהו בעבודה לבד בבית שעושים אותו?)

למה לא דוקרנים?

יש דוקרנים מפלסטיק, שמים אותם על הקצה. כל מה שהם עושים זה מונעים מהיונים את האפשרות לנחות, אז הן עפות למקום אחר. אף אחד לא נפגע מזה. דחלילים טובים רק לזמן מסויים, כי הציפורים מתרגלות אליהם אחרי תקופה מסויימת. סבתא שלי היתה תולה שקיות ניילון מרשרשות מהמעקה, קשורות בחוטים בכל מיני אורכים. השקיות היו מתנפנפות ברוח ופועלות בתור דחליל. ת´אמת? זה לא ממש שיכנע את היונים...

portman2

New member
איש הדחליל

כמובן שכן קצת תושייה ,קח שני מקלות אפשר מטטא תחתוך שתי זרועות לצדדים ותחזק עים ברגים קח כדור לא משנה איזה {כדורגל ,כדורסל}ותצייר את הדמות המפחידה ביותר שעולה על דעתך ותתחיל עים התחפושת , עצה קטנה גם לי זה קרה ולפעמים עדיין קורה פשוט צריך להפחיד אותם מידי פעם ובשלב מסויים הם כבר לא יתקרבו אלייך בהצלחה

למעלה