שאלה...

שבז

New member
שאלה...

זה רק אני או שדרים לא יודעים לעשות קאברים בגרוש!!!! הקשבתי לקאבר שהם עשו למאסטר אוף פאפטז ולדיסק נמבר אוף דה ביסט... וזה כזה חרא!!!!!!!!!!!! הם רצחו בדם קר את השירים..... הם התעללו בהם מינית!!!!!!

שבז

New member
ארג

לא רק אני חושב ככה אך אני לא ייצין את שמו של מי שחושב כמוני... בא פשוט נקרא לו ´משעשע´ ואתה מכיר את הקאבר למאסטר ואת השיר המקורי? אם שתי התשובות הם ´כן´ אז אתה חייב להסכים איתי... הם פשוט לא יודעים לשיר מפחיד ולצעוק... אבל הכשרון המדהים שלהם מפצע על זה אאז...

NiGa

New member
שמע אחי,

הם נותנים את הערכתם ללהקות שנתנו להם השראה ושהם מכבדים... באופן מסויים את מחקים את המקור, באופן אחר הם מוסיפים את האינטרפטציות שלהם... אני לא יכול לומר שום דבר אחר חוץ מ- לא אוהב, אל תשמע...

theriddler

New member
נראה לי ש בLIVE גם מטאליקה

נשמעים ככה.... את יכול לציין את שמו של "משעשע"....אנחנו לא נצלוב אותו (yet) שמעת את ה קאברים בacos......? הם יצאו טובים...איך אתה מסביר את זה?

I3link 182 Girl

New member
אממ....

אני מסכימה שבמאסטר אוף פאפטס יש קטעים שלדרים אין מספיק עוצמה ובגלל זה השיר עצמו כבר לא אותו דבר.. למרות שזה נחמד לי לשמוע קאבים שהם עושים... אפילו שהם לא הכי טובים בעולם (שוב- לא תמיד יש להם את העוצמה לשיר המסויים הזה...) אבל הקטע הוא שם באמת עושים את זה מהערכה ללהקות... אז זה סבבה... הקיצר.. הבנתם ממני משהו? אני פשוט קצת מסטולה...

שבז

New member
...

דווקא מטאליקה בלייב הם ממש ממש ממש בני זונות (במובן הטוב של המילה) לפעמים הלייב שלהם הרבה יותר טוב מהמקורי (S&M) ולא אמרתי שהקאברים הם חרא בגלל שהם בלייב... הם חרא כי כמה שהשירים של מיידן ושל מטאליקה יפים... וכמה שדרים ממש טובים... זה לא הסטייל שלהםץ.... זה כממו שדרים יתחילו לשיר סיסטם...

NiGa

New member
חחחחחחח

system of a dream הייתי שמח מאוד לשמוע את פורטנוי ופטרוצ´י עושים את טוקסיסיטי!

electricGirl

New member
אני מסכימה איתך ב100%

דרים הם אחת הלהקות האהובות עליי, אבל יש דברים שהם פשוט לא צריכים לגעת בהם. אין להם את הסאונד הישן של שנות ה80 הטראשי וממש לא מתאים להם לעשות קאוורים מטאליקה או גם איירון מיידן. אבל הקאוורים שהם עשו בCHANGE OF SEASONS היו דווקא טובים.

cha ching

New member
היי../images/Emo70.gif

אני ידעתי את זה לפנייך
אתה צריך להוריד את הקליפ של ההופעה החיה-אתה תיקרע מצחוק
"obey your MASTER! MASTER!" חחחחחחחחח!!!

Uv Kruvi

New member
בעעע...

כבר שמעתי את זה... הרבה אנשים אומרים שדרים לא עושים קאברים טוב... :\ לא יודע, אני חושב שמה שהם עשו למאסטר ,למשל, החיה אותו טיפה... הם הוסיפו את הקלידים (מן הסתם, כי יש להם קלידן, אבל בכל זאת...) בקשר לצורת הופעה, אין לך מה להשוות בכלל בין מטאליקה, עם השיער, צעקות, קללות או מה שלא יהיה, שהם מופיעים, ומשקיעים, ודיי בצדק, כי חשוב לתת קצת שואו, לעומת דרים ש"סתם עומדים" במאסטר...

שבז

New member
tאוף!!!!

זה לא רק אני... צאו מזה......... אני מכיר אנשים שחושבים כמוני... וגם פה רשמו אנשים שהם חשובים כמוני אז...

למעלה