שאלה

Light woman

New member
שאלה

מיהו ברולי? למה הוא נלחם בוג´יטה וגוקו? מה המטרה שלו?

Son Gohan

New member
ברולי../images/Emo58.gif

ברולי הוא הסופר סאיין האגדי הוא מופיע לראשונה בסרט השמיני של דראגון בול זי שהוא היה קטן המיטה שלו הייתה סמוכה לשל גוקו (קקרוטו בשם הסאייני) והבכי הרב של גוקו גרם לו לטראומה רצינית ומאז הוא מתעב את גוקו ורוצה רק להרוג אותו

Prophet

New member
|ספויחר| ושכחת לציין...

שסאייאן כמו גוקו נולד עם עוצמת כח 2 וברולי נולד עם עוצמת כח 10,000 אם אני לא טועה... ככה לפחות היה בכתוביות של הסרט ...

REDDITZ

New member
תיקון קטן../images/Emo58.gif

האגדה מספרת שכששני סייאנס נולדים באותו יום אז הם נולדים ביריבות מסויימת וכאשר אחד מהם גורם לשני לבכות אז השני ישנא את הראשון לנצח ברולי וגוקו נולדו יחד וגוקו בכה כל כך חזק עד שברולי התחיל לבכות בגללו ולכן ברולי כל כך שונא את סאן גוקו הקרב עם מקיטה (ווי זה משעשע אותי) הוא סתם קרב של כבוד ... מקיטה בכלל לא רצה להילחם נגד ברולי אבל הוא הרגיש חובה מכיוון שהוא נסיך כל הסייאנס וכולם (גוקו פיקורו טראנקס וגוהן ) נלחמים נגדו ....קשה להססביר את זה .. תראי את סרט שמונה .. הוא לא כזה טוב אבל למה לא?

Gohan

New member
באמת?

אני חשבתי שזה סתם בגלל שגוקו, בעל כוח לחימה 2, היה היחיד שגרם לברולי, בעל כוח לחימה 10000, לבכות..

king kazabubu

New member
לא לא... ../images/Emo58.gif

יש עוד אגדה שמספרת שכשסייאן נולד ככל שהוא בוכה ככה הוא יותר חזק. גוקו שנולד עם עוצמת לחימה של 2 בלבד שאף להיות יותר חזק ובכל הזמן החופשי שהיה לו הוא בכה. ברולי לעומת זאת שנולד עם עוצמת לחימה אדירה שרוב הסייאנים הבוגרים לא הצליחו להגיע אליה לא היה צריך לבכות. הוא ידע בתת מודע שלו שהוא מספיק חזק. גוקו היה משתולל בעריסה שלו ובסופו של דבר פגע בעריסה של ברולי שישן. הוא העיר אותו וגרם לו להתחיל לבכות. ואז האגדה הנ"ל נכנסת לפועל. המטרה של ברולי היא להשמיד את אותו תינוק שהפחיד אותו.

Brolly

New member
אבל יש קטע לא מובן בסרט...../images/Emo58.gif

איך גוקו במצב של סופר סאיין 2 ניצח את ברולי כשכל הלוחמים שם ביחד אפילו לא שרטו אותו?

king kazabubu

New member
על איזה סרט אתה מדבר?!

8???? גוקו שם בכלל לא סופר סיין2. ובסרט 10 הם שלושה ביחד. וגוקו וגוהן שניהם סופר סיין 2

Brolly

New member
הוא לא?../images/Emo58.gif

אז זה יותר לא מובן איך הוא פגע בו...

king kazabubu

New member
אני אישית חושב

שסרט 8 נגמר ממש גרוע. היה לו פוטנציאל להיות סרט מעולה אבל הסוף שלו מסריח...

Brolly

New member
אני מסכים אתך לגמרי...../images/Emo58.gif

סרט 8 היה חוץ מסרט 12 הכי עמוס בקרבות מדהימים בערך 3/4 מהסרט היה רק הקרב של ברולי לבין כולם אבל בסוף מכה אחת של גוקו הביסה אותו זה היה ממש סוף מוזר היו יכולים למשוך את זה להראות את גוקו מעוצבן את ברולי בהלם מהאנרגיה שסוחפת אותו לא יודע משהו אחר ממה שהיה...

Prophet

New member
סרט 8 מכוער לגמרי... ../images/Emo58.gif

אני שונא כאלה קרבות שאין בהם אקשן... בכל הקרב ה"טובים" לא הצליחו לנצח את ברולי ובסוף גוקו משתק אותו במכה אחת... כזה לא כיף ! אני אוהב קרבות מותחים שכל אחד פוגע טוב בשני כמו גוקו נגד ווג´יטה

Brolly

New member
אבל..../images/Emo58.gif

חוץ מהסוף זה ממש סרט יפהפה... ומראים בו את וג´יטה מתמוטט חחח

למעלה