שאלה

haunter

New member
שאלה

מתי התחילו לשדר את הסידרה באמריקה? ומתי שידרו כל עונה? (דרגון בול, דרגון בול זי והאחרון)

king kazabubu

New member
או קיי

התחילו די מזמן לשדר את הסדרה באמריקה. אבל הם חילקו את הסדרה לעונות בצורה מאוד משונה. בכל מקרה עכשיו הם נמצאים בפרקים 261-267. ועוד חודש יצאו הפרקים 268 עד הסוף. דרגון בול משודר שם גם אבל הם רק בפרק 96 אם אני לא טועה. את ג´י טי הם יתחילו לשדר עוד כמה חודשים

haunter

New member
אה, זה עוד לא נגמר באמריקה?

מתי זה התחיל, לפני יותר משנה? ומתי התחילו בכלל לשדר את זה ביפן?

Son Gohan

New member
ביפן?!

ממזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!! dragon ball משנת 1986 dragon ball z משנת 1989 dragon ball gt משנת 1996 באמריקה אני חושב שזה משודר קצת יותר משנה אלון gohan גר בניו זילנד והם שם עכשיו בערך בפרקים 210-220 אני חושב אז באמריקה אני מניח זה יותר מתקדם הם מוציאים כל חודשיים 6 פרקים חדשים לווידאו וDVD ודרך אגב קזבובו יש לך מושג כמה פרקים יש בגירסה המדובבת של Dragon Ball? כרגע אני יודע עד 101 ולמיטב ידיעתי לא דילגו על אף פרק והאם הסדרה עדיין משודרת שם או ששידרו כבר את כולה? או שהיא משודרת במקביל לדראגון בול זי?

haunter

New member
שמישהו יענה להודעה של סון גוהאן

ראיתי היום את הפרק הראשון של דרגון בול שהורדתי.. איזו חמודה בורמה הילדה! גם בדרגון בול האמריקאי יש מלא קטעים מצונזרים כמו בדרגון בול זי? או שבזה לא צינזרו? וכמה פרקים יש לזה?

king kazabubu

New member
תשובה...

זה משודר במקביל לדרגון בול זי. אתם לא זוכרים שבטונאמי בקרטון נטוורק פרסמו את שתי הסדרות באותו זמן? אני לא יודע כמה פרקים מדובבים יש כי אני לא רואה את זה...

Son Gohan

New member
בקשר לצינזור

היה באחד הפרקים של דראגון בול שממש הדביקו לגוקו תחתונים!!!! אפשר ממש לראות שזה מודבק ולא חלק מהמקור לא זוכר איזה פרק זה אולי אני יבדוק וינסה להוציא ממנו תמונה OFF TOPIC מישהו מכיר HUB טוב לאנימה לdirect connect?

Son Gohan

New member
הנה

זה מהפרק החמישי שנקרא Yamcha The Desert Bandit וגם החבילת דולרים שבתמונה נראית לי חשודה למדי

סביח

New member
ארה"ב עוד לא סיימו?!?

ואני כל הזמן חשבתי שאחותי מקליטה לי שידורים חוזרים טוב היא באמת אמרה שהיא מקליטה פרקים עם בו ועוד חודש שהיא תחזור אחרוש עליהם וסוף סוף אני אראה פרק שאומרים וג´יטה

king kazabubu

New member
משדרים את זה בערוץ

cartoon network תחת "תוכנית" שנקראת טונאמי... אתם לא זוכרים שזה פורסם שם פעם?? ביום של הבחירות של אריק שרון היה את פרק 56 בגרסא האמריקאית.

haunter

New member
זה גם בקרטון נטוורק האירופאי?

או רק באמריקה? ואיפה זה פורסם? ובאיזה יום בחירות, אתמול או לפני שנה?

king kazabubu

New member
לפני שנתיים...

וזה משודר בכל הקרטון נטוורק. יש מעט ארצות שלא קונות את החבילה שכוללת את טונאמי. אנחנו אחת המדינות האלו (arent we lucky?)

king kazabubu

New member
אם היו משדרים את זה בארץ

נראה לך שהיה למישהו ספק אם אומרים וג´יטה או מקיטה...

למעלה