שאלה! ! ! !

שאלה! ! ! !

שלום לכולם קוראים לי אלי ואני מאזור המרכז ואני בתהליכיי קניית חיפושית אני קונה את החיפושית מאיזה מוסכניכ ואני רוצה להיות בטוח שהוא בחור אמין אז אם משהוא מכיר את יהודה גלו ויכול ליעץ לי אני אשמח מאד... תודה.

© DrorZi

New member
ואם הוא היה רופא ../images/Emo35.gif

השאלה מה מצב האוטו וכמה הוא דורש עליו אלה הפרטים המעניינים.
דרור זי.

© DrorZi

New member
אתה עדין לא עונה

על איזה חיפושית מדובר וכמה כסף
דרור זי.

מדובר על אמריקאית 1303 שנת 73

הוא לוקח חיפושית ישנה ומשפץ אותה קומפלט.... משפץ את המנוע, מסדר את הפח ואת הריפודים ואני גם בוחר את הצבע... יש אחריות על המנוע ל3 חודשים... אני רוצה לדעת אם מישהו מכיר את הבן אדם, הוא נמצא ברשפון, אשמח לדעת אם מישהו מכיר אותו והאם מישהו קנה ממנו חיפושית... המחיר שהוא רוצה זה 8K אבל אני אוסיף לה כל מיני דברים (ג´אנטים, הגה וכו´) אז המחיר יעלה בהתאם..

אגזוזים...

רציתי לדעת אם אפשר וכדאי במקום שני אגזוזים לשים אגזוז אחד.. ואם אפשר אז אגזוז לחץ כגן רמוס וכו"??

אשרי

New member
חיפושית משופצת

לדעתי עדיף לך לנסות למצוא חיפושית לא משופצת,במצב נסיעה טוב,אף אם ישלה מעט חלודה פה ושם.כדי לעשות פחחות רצינית,לחיפושית ,צריך לפחות לפרק את הכנפיים ולצבוע לאחר פחחות ואז להרכיב.אף פחח לא יעשה זאת,מבלי לקבל תמורה גבוהה ולכן עדיף למצוא חיפושית שלא צבעו אותה בכמה השנים האחרונות,לא עברה שיפוץ לאחרונה ואז אתה קונה,מה שאתה רואה ולא תהינה הפתעות לא נעימות מצד בחירת ליבך אותה קנית בהרבה שקלונים,וקיבלת אחריות לשלושה חודשים,שהם ממש כלום,וגם אז למכונאי,יש מבחר תרוצים שלא היית רוצה לשמוע.

EranR

New member
אדון אורן

ערב טוב. אנא, שים לב - באופן עקרוני, אין מוסכניקים תמימים... זו פרנסתם. - הם לא צריכים לזמן ישיבת שכר עם הבוס, הם פשוט מחפשים אדם כמוני/כמוך שמטפל בענין. ...קח כל זאת בחשבון כשאתה קונה רכב שלא מאדם פרטי. במידה ואתה רציני בקשר לתחום, ולמחיר - אותו אתה מתכנן להוציא (8K) הייתי ממליץ לך להגיע למפגש - שניים ולנסות ליסחוב איתך מישהו שמכיר חיפושיות, לבחון את המכונית, המקום ולהתרשמות כללית. בכל מקרה הייתי מאוד נזהר להשקיע את הסכום שתארת ללא עזרה. שיהיה בהצלחה, ערן.

אז ככה...

אני הגעתי אליו דרך בחור בשם יהונתן שהחזיק חיפושית ומכר אותה לא מזמן... כשהגעתי למקום היו שם 2 בעלי חיפושיות ונהלתי עם אחד מהם שיחה והוא הראה לי את הרכב שלו שנקנה שם והתרשמתי לטובה... היום הייתי שם ושמתי לב שלרכב יש אזעקה ונעילה מרכזית כמו כן הדינמו הוחלף לאלטרנטור. המצב של הרכב הוא מדהים בפני עצמו ככה שלא צריך להשקיע גם עבודה רבה בפחחות, הייתה בתוך המוסך חיפושית שכרגע עוברת שיפוץ ושמתי לב שהם כן מפרקים את הכנפיים ואפילו את כל הריפודים ואת הדשבורד... כבר שילמתי מחצית מהסכום וחתמתי על חוזה וכל מה שנותר לי הוא להמתין. תודה על כל התשובות...

ועוד משהו קטן...

מה המחיר הממוצע של הגה ספורט (כולל מתאם) ושל ג´נטים רחבים עם צמיגים (אתם יודעים איזה) והאם מישהו מעוניין למכור אחד מהשניים? שוב תודה.

© DrorZi

New member
פה אני לא מסכים

אומנם הרבה, עד כדי רוב המוסכניקים כמו הרבה אנשי מקצוע אחרים מוצאים דרך לשנורר ממך הרבה כסף א-ב-ל יש כמה מוסכניקים בודדים (פחות מאצבעות יד אחת) שאני יכול להכניס לשם את האוטו, להגיד "יוסי(במקרה שמו של אחד מהם), תעשה כ-ל מה שצריך לאוטו, יש לך אישור" לחזור בסוף היום ולדעת בלב שלם שהוא לא החליף שום דבר סתם ולא הכניס לחשבון כלום חוץ ממה שבאמת מגיע לו ושהאוטו היה צריך.
דרור זי.

למעלה