תלמד להבא שאתה רוכש טלפון חדש בשום פנים ואופן אל תשתמש עם קוד של מספרים להגנת הטלפוןמה גורם לs25 אולטרה פלוס להנעל פתאום , הוא מבקש ממני סיסמא אות אחת ו3 ספרות במסך הנעילה , לא ביקשתי להגדיר סיסמא , נאמר לי בפלאפון במוקד צריך לעשות איפוס הגדרות יצרן
תודה לעוזרים
לא אתקאב לפלאפון זה מכשיר מהעבודה
תודה זה החארות בפלאפון שלא אוהבים לעשות העתקת נתונים הרגו אותי , מכשיר הבא מחול אני אקנה, אלך למעבדה שלהם, אין מצב שיביאו לי קוד?תלמד להבא שאתה רוכש טלפון חדש בשום פנים ואופן אל תשתמש עם קוד של מספרים להגנת הטלפון
לאחר מכן תגדיר בבסיס הראשוני להגנת הנתונים דרך לוח הציורים הלוח עם הנקודות שעם האצבע מציירים צורה מסויימת בין הנקודות שבלוח
רק לאחר מכן אפשר להגדיר כהגנה ברמה שניה את טביעת האצבעות שעל המסך
כולם נופלים בפח הזה
כשהם מגדירים את ההגדרות הראשוניות בטלפון באופן אוטומטי הם מגדירים קוד מספרים במקום קוד עם לוח הנקודות עם סימון של צורה
חובה להזהיר אנשים שרוכשים טלפון חדש שבהגדרות הראשוניות לא יגדירו שום בסיס הגנה כלשהו
את כל הדברים האלו אפשר לסדר כמה ימים קדימה
במצב שלך הגדרת בטעות מערך הגנה בסיסי עם מספרים במקום לוח הסימון של צורות
וכמו כולם שכחת את הקוד
תעשה גיבוי לכל החומר שבמכשיר דרך GOOGLE שבהגדרות הטלפון
לאחר מזה תעשה גיבוי בוואטסאפ לחומר שקיים בו
ורק לאחר מכן תעשה איפוס להגדרות יצרן
כרגע לא יכול להכנס לעשות גיבוי אין לי ססמא, מה להגיד לטכנאי שעושה לי שחזור הגדרות יצרן היום?תודה זה החארות בפלאפון שלא אוהבים לעשות העתקת נתונים הרגו אותי , מכשיר הבא מחול אני אקנה, אלך למעבדה שלהם, אין מצב שיביאו לי קוד?
יתכן ומופעל אצלך גיבוי לכל החומר שבטלפון ובוואצאפכרגע לא יכול להכנס לעשות גיבוי אין לי ססמא, מה להגיד לטכנאי שעושה לי שחזור הגדרות יצרן היום?
יתכן ומופעל אצלך גיבוי לכל החומר שבטלפון ובוואצאפ
כך שאתה יכול יחסית להיות רגוע
איזה קוד הטלפון מבקש ממך
תרשום באופן מדויק מה רשום במסך הטלפון
להפעיל איפוס להגדרות יצרן
אפשר לעשות זאת לבד
לא צריך טכנאי בשביל זה
תתעקש שיריץ על הטלפון תוכנה עם עשרות אלפי קודים
ואולי מזלך יהיה שפיר ואחד הקודים יהיה זהה לשלך
בכל מקרה לאחר פיתרון הבעיה תבקש מהטכנאי שיבטל לחלוטין את מערך ההגנה המספרי
ושיפעיל את לוח סימון הצורות עם האצבעות כמקדם הגנה ראשון
הטלפון לא נותן לך אופציה לאפס אותו להגדרות יצרן?!אך אני יכול לעשות שחזור הגדרות יצרן?
כאילו שאתה בשטח אויב ואתה צריך כל הזמן לשמור שהטלפון לא יפול בידיו. ושאם כן, אז שהוא לא יוכל להיכנס לך לטלפון כי יש סיסמה או צורך בטביעת אצבע?תלמד להבא שאתה רוכש טלפון חדש בשום פנים ואופן אל תשתמש עם קוד של מספרים להגנת הטלפון
לאחר מכן תגדיר בבסיס הראשוני להגנת הנתונים דרך לוח הציורים הלוח עם הנקודות שעם האצבע מציירים צורה מסויימת בין הנקודות שבלוח
רק לאחר מכן אפשר להגדיר כהגנה ברמה שניה את טביעת האצבעות שעל המסך
כולם נופלים בפח הזה
כשהם מגדירים את ההגדרות הראשוניות בטלפון באופן אוטומטי הם מגדירים קוד מספרים במקום קוד עם לוח הנקודות עם סימון של צורה
חובה להזהיר אנשים שרוכשים טלפון חדש שבהגדרות הראשוניות לא יגדירו שום בסיס הגנה כלשהו
את כל הדברים האלו אפשר לסדר כמה ימים קדימה
במצב שלך הגדרת בטעות מערך הגנה בסיסי עם מספרים במקום לוח הסימון של צורות
וכמו כולם שכחת את הקוד
תעשה גיבוי לכל החומר שבמכשיר דרך GOOGLE שבהגדרות הטלפון
לאחר מזה תעשה גיבוי בוואטסאפ לחומר שקיים בו
ורק לאחר מכן תעשה איפוס להגדרות יצרן
לא חייביםכאילו שאתה בשטח אויב ואתה צריך כל הזמן לשמור שהטלפון לא יפול בידיו. ושאם כן, אז שהוא לא יוכל להיכנס לך לטלפון כי יש סיסמה או צורך בטביעת אצבע?
אני לא שמתי בטלפון שלי שום סוג של נעילה/ סיסמה אף פעם. (אפשר לבדוק כאן מתי קניתי את הסללרי הראשון שלי 11S)
ולא היתה לי בעיה עם זה.
הבעיה היחידה שקשורה לבטיחות של הטלפון שהיתה לי, שהמנקה המטומטמת של הבניין הציפה במים את חדר במדרגות ועשיתי גליץ עם הראש קדימה למטה במדרגות כשאני מחזיק את הסלולרי ביד. אני יצאתי בסדר, אבל המסך של סלולרי קיבל המון סדקים בזכוכית החיצונית שלו. מישהו אחר היה יכול לשבור את הראש או משהו חשוב אחר בגוף מכזאת נפילה.
אחר כך בגלל עוד נפילות המסך שכבר היה חלש בגלל שהיה סדוק, קיבל נזק שגרם לו בכלל להפסיק לפעול.
בו נגיד בקיצור שמהנפילה הראשונה המסך כמעט כולו סדוק אבל מתחת פועל כרגיל.
ובנפילה האחרונה שהיתה לו כל הסדקים שהיו בו התמלאו בצבע סגול שאחר כך הפך לשחור.
אגב אבטחה מטורללת, התחברתי לוואצפ במכשיר החדש עם אותו סים. זה זיהה שאני ממכשיר אחר ורשם שהוא שלח לי הודעה למכשיר הישן בשביל שאני יאשר אותה.לא חייבים
אבל זה מקל על החיים
אפשר להגדיר כאבטחה ראשונית של הטלפון
את לוח הסימון עם האצבעות של צורות שונות
זה מקל עליך ברכישת אפליקציות מגודל פליי
מעין אבטחה אישית שמישהו לא יעשה שימוש לרעה בחנות שם
או שאתה מגדיר בטלפון בגוגל WALLET
כרטיסי אשראי, בכדי לבצע רכישות בטלפון עם הNFC, ואז ברגע שאתה נכנס לאפליקציה אתה מוגן ע"י ציור אבטחה
לשנות פרטים אישיים בחשבון בגוגל שלך
הטלפון מבקש את סימון האבטחה בכדי להיות בטוח שזה אתה
שלב האבטחה השני, הפעלת חיישן טביעת אצבעות, במקום ללחוץ על מליון כפתורים בכדי לפתוח את הטלפון לשימוש, אז פשוט שמים את האצבע על המסך, והטלפון מייד מגיע למסך הבית
את השלב הראשון לדעתי זה מאסט
בקיצור יצאו זבלים פלאפון, עשה הטכנאי שלהם איפוס הגדרות יצרן, הלכתי לחנות פרטית מצאתי מוכר אמין וכו100 שח סידר לי הכל בנייד, חשבתי האולטרה ארוך, עדיין לומד עליו מה צריך לדעת עליו בעיקר במה להתמקד בלהנות ממנו ?מה יצא בסוף..?!
שילמתי 100 שח חנות מקסימה בעירי סידר לי את הכול, פשוט גועל נפש, ארכוש בחול פעם הבאה.מה יצא בסוף..?!
אתה בטח עושה שימוש בS-PENשילמתי 100 שח חנות מקסימה בעירי סידר לי את הכול, פשוט גועל נפש, ארכוש בחול פעם הבאה.
תגיד נה אני צריך לדעת על המכשיר להנות ממנו כמה שיותר? אני מצלם הרבה עובד במכירות עם המכשיר
תודה לך
היי לא משתמש הרבה עם העט ,שיהיה לפעמים יש שימוש, התבעסתי קצת כי הוא קטן יחבית חשבתי שהוא גדול יותר, ראיתי את המכשיר שלהם ב8000 מיותר לגמריאתה בטח עושה שימוש בS-PEN
אז שתדע שיש סיכוי לא קטן
שבS26 ULTRA הוא יגיע ללא S-PEN
הZ FOLD 7 מכשיר ממש מדהים.היי לא משתמש הרבה עם העט ,שיהיה לפעמים יש שימוש, התבעסתי קצת כי הוא קטן יחבית חשבתי שהוא גדול יותר, ראיתי את המכשיר שלהם ב8000 מיותר לגמרי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.