אני כותב ספר על בחורה סכיזופרנית שהופכת להיות מחסלת מטעם המוסד ועוד כמה ארגוני ביון. מטרתי להפוך את הספר לאחר יציאתו לסדרת סרטים או לסדרת טלוויזיה. העלילה מתרחשת בעיקר בבריטניה אבל אולי בעוד כמה מקומות.לך יש רעיון?
אחלה שאלה.אם הייתם כותבים סדרה, היכן הייתה מתרחשת? במה הייתה עוסקת?
אבל מה הפתרון בסוף, או שאתה לא רוצה לעשות לנו ספוילר למקרה שזה פעם יופק?אחלה שאלה.
המון פעמים עולות לי רעיונות לסדרות טלוויזיה. לרוב הן פשוט חיות תקופה מסויימת בראש שלי ואז נשכחות. לעיתים מאוד נדירות אני אפילו כותב את הרעיון איפשהו.
עכשיו נזכרתי ברעיון שהיה לי שהוא בערך כזה:
צוות משטרה חוקר סדרה של מקרי רצח. בזירות הרצח הם מוצאים כתובות כל מיני רמזים שהם לא מבינים את המשמעות שלהם או הקשר שלהם אחד לשני כמו משפטים לא קשורים שרשומים על הקירות או חפצים שמונחים באופן מסויים. בחיפוש אינטרנטי אחרי הרמזים הם מגלים מכנה משותף בכולם: כולם היו בדיחות פנימיות או משפטים חוזרים שנכתבו בפורום מעריצים של סדרת פנטזיה ישנה מלפני 25 שנה. הפורום עצמו ננטש ונסגר כבר לפני כמעט 10 שנים.
הסדרה עוקבת רק אחרי חברי הפורום לשעבר כאשר הם מגלים על החקירה ובעצמם מנסים לחדש קשר עד כמה שאפשר עם חבריהם האינטרנטיים משכר הימים בניסיון לפענח מה הקשר של הפורום למקרי הרצח. רובם רוצים לשמור על הפרטים האישיים שלהם בסתר, אך לא ברור מי פשוט בגלל פרטיות ומי בגלל שהוא קשור למעשים.
אחלה שאלה.
המון פעמים עולות לי רעיונות לסדרות טלוויזיה. לרוב הן פשוט חיות תקופה מסויימת בראש שלי ואז נשכחות. לעיתים מאוד נדירות אני אפילו כותב את הרעיון איפשהו.
צוות משטרה חוקר סדרה של מקרי רצח. בזירות הרצח הם מוצאים כתובות כל מיני רמזים שהם לא מבינים את המשמעות שלהם או הקשר שלהם אחד לשני כמו משפטים לא קשורים שרשומים על הקירות או חפצים שמונחים באופן מסויים. בחיפוש אינטרנטי אחרי הרמזים הם מגלים מכנה משותף בכולם: כולם היו בדיחות פנימיות או משפטים חוזרים שנכתבו בפורום מעריצים של סדרת פנטזיה ישנה מלפני 25 שנה. הפורום עצמו ננטש ונסגר כבר לפני כמעט 10 שנים.
הסדרה עוקבת רק אחרי חברי הפורום לשעבר כאשר הם מגלים על החקירה ובעצמם מנסים לחדש קשר עד כמה שאפשר עם חבריהם האינטרנטיים משכר הימים בניסיון לפענח מה הקשר של הפורום למקרי הרצח. רובם רוצים לשמור על הפרטים האישיים שלהם בסתר, אך לא ברור מי פשוט בגלל פרטיות ומי בגלל שהוא קשור למעשים.
אפשר לעשות "רצח במפגש פורום" עם ניק בתור הנרצח ודניאל קרייג בתפקיד הבלש?(לא ראיתי את הסרטים, אבל אני יודעת שעפים על התפקיד שלו ברצח כתוב היטב?)![]()
זה עלינו???
מי הנרצח?? בטח אתה כי להכי הרבה אנשים יש מניע.
אפילו לונה תצפה בזה!
במקור זה יותר על פורום באפי שהמשיך להיות פעיל זמן רב אחרי שבאפי נגמרה.![]()
זה עלינו???
הנרצחים הם לא חברי פורוםמי הנרצח?? בטח אתה כי להכי הרבה אנשים יש מניע.
יש חקירת רצח. אפילו אם היא תהיה הכוכבת הראשית היא לא תצפה בזה.אפילו לונה תצפה בזה!
זה שם ממש טוב. אבל אני לא יודע אם אני אצליח להשיג את דניאל קרייגאפשר לעשות "רצח במפגש פורום" עם ניק בתור הנרצח ודניאל קרייג בתפקיד הבלש?(לא ראיתי את הסרטים, אבל אני יודעת שעפים על התפקיד שלו ברצח כתוב היטב?)
פלאשבקים אכן יהיו מעורבים.כל פרק יהיה פלאשבאק למישהו אחר בפורום, ואז בסוף יתברר שכולנו הרגנו אותו יחד או משהו כזה(או דילן או מילי)
זה רעיון לסדרה. זה לא אומר שיש לי כבר סוף.אבל מה הפתרון בסוף, או שאתה לא רוצה לעשות לנו ספוילר למקרה שזה פעם יופק?
חחחחח כן. שם מעולהאפשר לעשות "רצח במפגש פורום" עם ניק בתור הנרצח ודניאל קרייג בתפקיד הבלש?(לא ראיתי את הסרטים, אבל אני יודעת שעפים על התפקיד שלו ברצח כתוב היטב?)
דילן החשודה העיקרית והראשונה כי כמובן, אבל הפרק הראשון מנקה אותה. הטוויסט בסוף זה שזה בכל זאת דילןכל פרק יהיה פלאשבאק למישהו אחר בפורום, ואז בסוף יתברר שכולנו הרגנו אותו יחד או משהו כזה(או דילן או מילי)
מתה לראות את היריבות בינך לבין דילן על המסך כבראבל אני אכניס הרבה פרטים מהפורום שלנו.
היא תצפה כדי לדעת שהיא לא רצחה אותך.יש חקירת רצח. אפילו אם היא תהיה הכוכבת הראשית היא לא תצפה בזה.
דילן החשודה העיקרית והראשונה כי כמובן, אבל הפרק הראשון מנקה אותה. הטוויסט בסוף זה שזה בכל זאת דילן(ומילי עזרה לה להחביא את הגופה)
בסוף זה יהיה ניר(מה עם בסוף ניק גרם לניר לעזוב את ההנהלה ועכשיו הוא יצא למסע נקמה שנועד להרוס לו את החיים?)דילן החשודה העיקרית והראשונה כי כמובן, אבל הפרק הראשון מנקה אותה. הטוויסט בסוף זה שזה בכל זאת דילן(ומילי עזרה לה להחביא את הגופה)
או סדרה אחרת - הטרולית שלנו יצאה מהמסך ומטרגטת את חברי הפורום אחד אחד. זאת סדרת אימה אז אני כבר לא אצפה בה.
האמת היה לי רעיון דומה פעם (לספר,לא סדרה), על שוטר שאישתו בגדה בו לפני שנים ולכן הוא גרוש, וכעת הוא מסתבך בחקירה של רוצח סדרתי של בני זוג לא נאמנים שמסתבר שהרוצח מוצא בפורום בגידות ואהבה אסורה,רעיון נחמד,לא התקדם מעבר לכמה שורות שכתבתי...אחלה שאלה.
הטוויסט ה-ראשי הוא, שהוא לא מת בכלל! הוא עבד על כולם לחשוף את מי שרצה להרוג אותו(דילן) ולשלוח אותה ואת מילי(בושה!!!) לכלא!!!![]()
ברור!
מילי תעזור לי להחביא את הגופה, אבל אז הכלב החדש שהיא מצאה ברחוב יחפור את העצמות של ניק החוצה כי זה היה הרעיון הגאוני שלה להחביא את הגופה שלו בחצר הבית שלהדילן החשודה העיקרית והראשונה כי כמובן, אבל הפרק הראשון מנקה אותה. הטוויסט בסוף זה שזה בכל זאת דילן(ומילי עזרה לה להחביא את הגופה)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.