שאלה

dory30

Well-known member
אם הייתם כותבים סדרה, היכן הייתה מתרחשת? במה הייתה עוסקת?

It's Always Sunny

Well-known member
זה לא ממש רעיון מקורי אבל תמיד דמיינתי שזה יהיה משהו שקשור ליקום של חוק וסדר, בעיקר בגלל האהבה שלי למדור מיוחד.
אין לי הרבה מה להוסיף כי זה רעיון שנוצר כשהייתי בת 14 וממש אהבתי את מדור מיוחד :-D|פנים|
לך יש רעיון?

dory30

Well-known member
לך יש רעיון?
אני כותב ספר על בחורה סכיזופרנית שהופכת להיות מחסלת מטעם המוסד ועוד כמה ארגוני ביון. מטרתי להפוך את הספר לאחר יציאתו לסדרת סרטים או לסדרת טלוויזיה. העלילה מתרחשת בעיקר בבריטניה אבל אולי בעוד כמה מקומות.

dilia snake

Well-known member
כמובן שדרמה משטרתית פרוצדורלית, בשלב הזה אני יכולה להצטרף לכול צוות כותבים שאני רק ארצה.

Lion_Heart

Well-known member
כל הרעיונות שלי הם
או סופר גיבורים (משום מה מעולם לא ראיתי סדרה עשויה טוב שמחזיקה מעמד)
לדעתי סדרת סופר גיבורים\וסדרה בכלל צריכה איזון טוב, של סיפור טוב\דמויות מענינות , וגם סצנות אקשן טובות, שזה דבר שעדיין לא ראיתי
חוץ מסדרות ה ARROWVERSE, בסדר, הם היו נהדרות!
או מד"ב
תמיד אהבתי את ז'אנר ה "קבוצת זרים מתעוררת בספינת חלל באמצע שוםמקום וצריכים לשרוד" אבל שוב, לעשות את זה כמו שצריך, ואת זה עדיין לא ראיתי
SLIDERS היתה סדרה נהדרת, אבל באיזהשהו שלב (שארתורו מת) קרה מה שקורה תמיד, המפיקים התחילו לפטר אנשים והעלילה נהיתה פשוט משעממת

או סדרת פנטזיה על בסיס הבלגריאד...אבל אני בספק שהקהל של היום יגיב לבלגריאד טוב, היא נוסחתית מדי ו אנשים לא מתים שם על ימין ועל שמאל
כמובן שכרגע יש את the legend of vox machina , שהיא סדרה מדהימה\נפלאה\מצחיקה\מרגשת!!

אבל לגבש רעיון מקורי?...אני אצטרך לשבת לחשוב , אבל זה אפשרי...אולי...בערך...?

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אם הייתם כותבים סדרה, היכן הייתה מתרחשת? במה הייתה עוסקת?
אחלה שאלה.

המון פעמים עולות לי רעיונות לסדרות טלוויזיה. לרוב הן פשוט חיות תקופה מסויימת בראש שלי ואז נשכחות. לעיתים מאוד נדירות אני אפילו כותב את הרעיון איפשהו.

עכשיו נזכרתי ברעיון שהיה לי שהוא בערך כזה:
צוות משטרה חוקר סדרה של מקרי רצח. בזירות הרצח הם מוצאים כתובות כל מיני רמזים שהם לא מבינים את המשמעות שלהם או הקשר שלהם אחד לשני כמו משפטים לא קשורים שרשומים על הקירות או חפצים שמונחים באופן מסויים. בחיפוש אינטרנטי אחרי הרמזים הם מגלים מכנה משותף בכולם: כולם היו בדיחות פנימיות או משפטים חוזרים שנכתבו בפורום מעריצים של סדרת פנטזיה ישנה מלפני 25 שנה. הפורום עצמו ננטש ונסגר כבר לפני כמעט 10 שנים.
הסדרה עוקבת רק אחרי חברי הפורום לשעבר כאשר הם מגלים על החקירה ובעצמם מנסים לחדש קשר עד כמה שאפשר עם חבריהם האינטרנטיים משכר הימים בניסיון לפענח מה הקשר של הפורום למקרי הרצח. רובם רוצים לשמור על הפרטים האישיים שלהם בסתר, אך לא ברור מי פשוט בגלל פרטיות ומי בגלל שהוא קשור למעשים.

Lhuna3

Well-known member
אני כבר כתבתי פה לא מזמן שחלמתי עלילה של סדרה שמאוד הייתי רוצה לראות באמת.
(בני משפחה שכל הזמן מחליפים ביניהם גופים בגלל קללה שיש עליהם ואף אחד לא יודע, ובשביל להסיר את הקללה הם צריכים לעשות טקס שמשחזר אירוע משפחתי מסויים שהם עשו בעבר, שבו זה התחיל).

Lhuna3

Well-known member
אחלה שאלה.

המון פעמים עולות לי רעיונות לסדרות טלוויזיה. לרוב הן פשוט חיות תקופה מסויימת בראש שלי ואז נשכחות. לעיתים מאוד נדירות אני אפילו כותב את הרעיון איפשהו.

צוות משטרה חוקר סדרה של מקרי רצח. בזירות הרצח הם מוצאים כתובות כל מיני רמזים שהם לא מבינים את המשמעות שלהם או הקשר שלהם אחד לשני כמו משפטים לא קשורים שרשומים על הקירות או חפצים שמונחים באופן מסויים. בחיפוש אינטרנטי אחרי הרמזים הם מגלים מכנה משותף בכולם: כולם היו בדיחות פנימיות או משפטים חוזרים שנכתבו בפורום מעריצים של סדרת פנטזיה ישנה מלפני 25 שנה. הפורום עצמו ננטש ונסגר כבר לפני כמעט 10 שנים.
הסדרה עוקבת רק אחרי חברי הפורום לשעבר כאשר הם מגלים על החקירה ובעצמם מנסים לחדש קשר עד כמה שאפשר עם חבריהם האינטרנטיים משכר הימים בניסיון לפענח מה הקשר של הפורום למקרי הרצח. רובם רוצים לשמור על הפרטים האישיים שלהם בסתר, אך לא ברור מי פשוט בגלל פרטיות ומי בגלל שהוא קשור למעשים.
אבל מה הפתרון בסוף, או שאתה לא רוצה לעשות לנו ספוילר למקרה שזה פעם יופק?

didalf

Well-known member
אחלה שאלה.

:eek: :eek:
זה עלינו???
מי הנרצח?? בטח אתה כי להכי הרבה אנשים יש מניע.
אפילו לונה תצפה בזה!

dilia snake

Well-known member
זה עלינו???
אפילו לונה תצפה בזה!
אפשר לעשות "רצח במפגש פורום" עם ניק בתור הנרצח ודניאל קרייג בתפקיד הבלש?(לא ראיתי את הסרטים, אבל אני יודעת שעפים על התפקיד שלו ברצח כתוב היטב?)

כל פרק יהיה פלאשבאק למישהו אחר בפורום, ואז בסוף יתברר שכולנו הרגנו אותו יחד או משהו כזה(או דילן או מילי)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה עלינו???
במקור זה יותר על פורום באפי שהמשיך להיות פעיל זמן רב אחרי שבאפי נגמרה.
אבל אני אכניס הרבה פרטים מהפורום שלנו.
הנרצחים הם לא חברי פורום
אפילו לונה תצפה בזה!
יש חקירת רצח. אפילו אם היא תהיה הכוכבת הראשית היא לא תצפה בזה.
אפשר לעשות "רצח במפגש פורום" עם ניק בתור הנרצח ודניאל קרייג בתפקיד הבלש?(לא ראיתי את הסרטים, אבל אני יודעת שעפים על התפקיד שלו ברצח כתוב היטב?)
זה שם ממש טוב. אבל אני לא יודע אם אני אצליח להשיג את דניאל קרייג
כל פרק יהיה פלאשבאק למישהו אחר בפורום, ואז בסוף יתברר שכולנו הרגנו אותו יחד או משהו כזה(או דילן או מילי)
פלאשבקים אכן יהיו מעורבים.
אבל בסוף מתברר שאף אחד מהפורום הוא לא הרוצח.
אבל מה הפתרון בסוף, או שאתה לא רוצה לעשות לנו ספוילר למקרה שזה פעם יופק?
זה רעיון לסדרה. זה לא אומר שיש לי כבר סוף.
אבל אני מניח שבסוף יתברר שמישהו שתל רמזים שמצביעים על הפורום במספר מקרי רצח שונים על מנת לעורר את הפורום.
צריך לקחת בחשבון שלפורום יש גם רוחות רפאים - אנשים שקוראים ולא כותבים.
ויש גם הרבה אנשים שעזבו במהלך השנים. וחלקם עזבו בכעס.
וכמו לכל פורום שמכבד את עצמו, גם לפורום הזה היה לפחות טרול אחד.

didalf

Well-known member
חחחחח כן. שם מעולה:-D:-D
סרטים מעולים אגב.
דילן החשודה העיקרית והראשונה כי כמובן, אבל הפרק הראשון מנקה אותה. הטוויסט בסוף זה שזה בכל זאת דילן:-0 (ומילי עזרה לה להחביא את הגופה)

או סדרה אחרת - הטרולית שלנו יצאה מהמסך ומטרגטת את חברי הפורום אחד אחד. זאת סדרת אימה אז אני כבר לא אצפה בה.

אבל אני אכניס הרבה פרטים מהפורום שלנו.
מתה לראות את היריבות בינך לבין דילן על המסך כבר

יש חקירת רצח. אפילו אם היא תהיה הכוכבת הראשית היא לא תצפה בזה.
היא תצפה כדי לדעת שהיא לא רצחה אותך.

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
דילן החשודה העיקרית והראשונה כי כמובן, אבל הפרק הראשון מנקה אותה. הטוויסט בסוף זה שזה בכל זאת דילן:-0 (ומילי עזרה לה להחביא את הגופה)

או סדרה אחרת - הטרולית שלנו יצאה מהמסך ומטרגטת את חברי הפורום אחד אחד. זאת סדרת אימה אז אני כבר לא אצפה בה.
בסוף זה יהיה ניר(מה עם בסוף ניק גרם לניר לעזוב את ההנהלה ועכשיו הוא יצא למסע נקמה שנועד להרוס לו את החיים?)

לא חייב אימה, אפשר לעשות שהיא מספרת על כולנו שקרים והורסת לנו את החיים ואז כולנו מתאחדים ויוצאים לנקום בה ואז אנחנו מוצאים אותה והעונש שלה זה לשמוע בדיחות ניק 24/7.

(ואני יכולה לחשוב על עוד רעיונות, אבל אני צריכה בשביל זה להיכנס למיטה ולנסות להירדם, או סתם להיות פחות עייפה).

Lion_Heart

Well-known member
אחלה שאלה.

האמת היה לי רעיון דומה פעם (לספר,לא סדרה), על שוטר שאישתו בגדה בו לפני שנים ולכן הוא גרוש, וכעת הוא מסתבך בחקירה של רוצח סדרתי של בני זוג לא נאמנים שמסתבר שהרוצח מוצא בפורום בגידות ואהבה אסורה,רעיון נחמד,לא התקדם מעבר לכמה שורות שכתבתי...

LeAnnDyIan

Well-known member
מילי תעזור לי להחביא את הגופה, אבל אז הכלב החדש שהיא מצאה ברחוב יחפור את העצמות של ניק החוצה כי זה היה הרעיון הגאוני שלה להחביא את הגופה שלו בחצר הבית שלה|שפם|

למעלה