שאלה

L7

New member
מדוע לחזור בתשובה? החרדים עניים

הם אינם בריאים יותר. הם נאלצים למלמל טקסטים ארוכים ולא מובנים גם להם. הם מחוייבים במיגוון הגבלות מוזרות לא לערבב קפה ותה וכד´ הם נאלצים לעסוק בפולחן מתיש לכוח העליון הבלתי נראה . וחולים ומתים כמו כולם .

דוד170

New member
אני לא מבין מה הגאווה הזאת.

כל אחד יכול היום בקלות לתרגם בעזרת מילון באינטרנט בצורה קלה ומהירה. אז למה כל הזמן אתה מתפאר בדבר שכל ילד קטן יכול לדעת. תרגמתי את המילה ויצא לי שלטון עצמי. האם אתה לא מתכוון למילה זאת. אני להבהיר. ההפסד כולו שלך. עדיין לא ענית לי לראיה המוחצת שאין עליה הפרכה. התורה קבעה אם אין תורה אין דרך ארץ. אני טוען שלא תוכל לדבר בדרך ארץ אלא אם תתפלל ותלמד תורה. איך ידע נותן התורה דבר זה מראש. מדוע אתה לא מצליח להפריך את הראיה? אני בטוח שאם תתפלל לבורא העולם שיעזור לך ללכת בדרך ארץ תצליח לדבר בדרך ארץ. נא להתחיל מרגע זה. לא ענית לי אם אתה אומר שהלב שלך מופעל במערכת עצמאית אתה לא יכול לגרום שהוא יפעל כל הזמן, סימן שזה לא מערכת עצמאית. אלא מופעל מלמעלה.

G o v er n o r

New member
האם "היד" שיש לך בעכבר, באמצעותה

אתה מצביע על מלה בלועזית, אמרה לך כי אוטונומיה זה שלטון עצמי?

דוד170

New member
תרגם את המילה לאנגלית .

תרגם את המילה לאנגלית . לעברית ותקבל פרוש

G o v er n o r

New member
אז אינך יודע מהי מערכת אוטונומית.

יודע מה? בוא אמור לי מה אתה כן יודע. אני בטוח שזו תהיה רשימה קצרה להפליא...

דוד170

New member
תחזור בתשובה ותראה בעצמך שיש

השגחה ויש בורא לעולם. בעצמך.

dar האחת

New member
טלמון אני מאוכזבת לא התגלתה

לי שום תמונה הכין היא? אני אוהבת ניסים!!

בהודעה הקודמת הבאתי קישור

להודעה שלי על נס. בהודעה ההיא שכחתי לצרף את התמונה, אבל מייד אחריה באה הודעה נוספת עם התמונה.

נכון לרגע זה, הנס עדיין בדף הזה,

תחת הנושא, "כשרות לגאולוגיה", הוצע בהודעה ל"חיפוש עצמי123"

dar האחת

New member
אם היית אומר קודם קרא בכתבי הדת

תשתכנע זה נשמע הרבה יותר טוב. מה אתה דויד מציע. הצטרף לתיאטרון שלנו שמציג הצגות משעממות עם כל מיני תפקידים מוזרים וזה מה שישכנע אותך על גדולתו של מה שאתה מכנה אלוהים. זו פגיעה קשה ביכולת החשיבה של האנשים שאתה פונה אלהם זה אפילו משפיל את גדולתו ועוצמתו של האלמנט האלוהי.

voguemaster

New member
דוד, קצת מחשבה לפני שאתה פולט

יש בעיה עם המושג כל-יכול, הוא פשוט לא מסתדר עם המציאות, זה לא קיים. קלוט את זה: אלוהים לא יכול להגביל את עצמו מכיוון שאם הוא מגביל את עצמו הוא אוטומטית הופך ללא כל-יכול, או בעל יכולת סופית. זה כבר בא בסתירה עם הטענה שלך. אם הוא לא מגביל את עצמו, הוא נשאר כל-יכול והפרדוקס עומד בעינו. get a life you freakin moron

אופיר2907

New member
../images/Emo8.gifנסיון לתגובה על הפרדוקס

לכאורה נראה שההגדרה של המושג כל יכול = להגדרה לא יכול לא להיות יכול שהרי ידוע בלוגיקה שפעמיים לא מבטלים את עצמם כמו במתמטיקה --=+ ולכן נראה שאין שום סתירה שה´ להגביל את עצמו היינו לא להיות יכול משום שזו עצם ההגדרה של המושג כל יכול אמנם אינני בטוח שחישבתי נכון ולכן אשמח אם תתקנו אותי

דוד170, קראתי את דברי הכפירה שלך!

לדבריך אלוהים מגביל את עצמו, ולא בורא אבן שהוא לא יוכל להרים? כלומר אתה מודה שבעיקרון יכולה להיות אבן כזאת?!

L7

New member
דוד, נראה שאתה מקושר לאלוהים.

כמעט דוברו. אינך מרגיש ספק שמא אלוהים איננו חושב כמו 170? אולי 180 חביב עליו יותר? (ח"י מניינים) מה אתה חושב בד"כ על אנשים הבטוחים שהם שליחי רצון ה´ ואתה חולק דבריהם?

למעלה