שאלה:

the hacker 1

New member
שאלה:

פעם קרה לכם שהסימס שלכם השתעל ומת? לאיש שלי פתאום השתעל ואז מת לי!!!! מה זה זה??!

יזהר 13

New member
חולה??!

קראתי פעם את החוברת של סימס וכתוב שם שיש 3 דרכים למות: 1)רעב 2)התחשמלות 3)שריפה אבל לא מוזכר כלום על מוות ממחלה.

*GormE*

New member
איכסה! אני זורקת אותו מיד לרחוב!!

מה פתאום ידביק את הסימס המטופחים שלי במחלות טרופיות נדירות ואיך אפשר להתחשמל? הסימס שלי לא התחשמלו מעולם להישרף מילא אבל לא להתחשמל

יזהר 13

New member
אם הסים מנסה לתקן מכשיר חשמלי

והמכונאות שלו לא מספיק גבוהה אז יכול להיות ביזזזז ומלאך המוות יבוא

יזהר 13

New member
יש ויש אבל רק בחיים הטובים

ואפילו הסימים האחרים יכולים להיתחנן לפניו שלא יקח את נשמת הסים שמת אבל זה לא עוזר. תמונה מצורפת

Man Dark

New member
קראתי פעם

האתר סימס.קום איזשהו סיפור אחד שמישהו כתב (וצילם) על מלאך המוות ואיך הוא התאהב באיזושהי סימית. היה נחמד.
אבל זה היה סתם סקין... אבל עדין, עבודה גדולה. זה כמו שמישהו פה יעשה פרק של "לחיי האהבה" או משהו כזה בסימס או! או! יותר גדול! סיינפלד פרק של סיינפלד איזה גדול זה יהיה!!!!

נגמלת1

New member
יש לך וירוס!!!!!!!!!!!

זה קרה גם לי! אחרי שביקרתי באתרים שוננים והורדתי סקינים, ריהוט וכו´ באופן פתאומי ביותר משפחה שלמה החלה להשתעל ולהתעטש ...זה היה כל כך עצוב!!!!!!!!!! בקיצור- זה לא אמור להיות כך, זה הסיכון שבהורדת דברים מהאינטרנט.

נגמלת1

New member
לצערי לא היה מה לעשות..

נאחצתי למחוק הכול- כל מה שהורדתי, ולהתקין מחדש.... ואז הכול חזר להיות טוב.

Sn00pyGirl

New member
יש עוד דרך......./images/Emo107.gif

נגיד כשהוא בבריכה ואתה לא שם מעקה כדי לצאת... הוא גם מת.. אז זה טביעה!אבל אף פעם לא מת לי הסים משיעול!

boly

New member
עם יש לכם אפשרות לקנות

אוגר כלוב והסימסים שלכם מלטפים אותו ומאכילים אותו אז האוגר הזה נושך ומזה ניהים חולים

boly

New member
אוכלים, יושבים בג´קוזי מדליקים את ה

אח ויושנים הרבה

*GormE*

New member
הוא כל הזמן נושך את הילדה שלי

אבל לא קשור- הסתכלתי בסקינים באחד האתרים ויש שם מישהו שעשה סקין (ממש יפה) של ילדה שהוא מאוהב בה איזו מחווה מדהימה

*GormE*

New member
נכון

פעם, בתחילת דרכי החלטתי לעצב את הבית בזמן שישנו וכנראה חסמתי את אחד הישנים עם "שולחן לילה" במשך ימים המסכן "חלם" על אוכל, שירותים, בידור, חברה ורק הרבה זמן אחר כך החלטתי לעצב את הבית מחדש ברגע שהזזתי את השידה הוא קרס ומת. אולג המסכן. (היה לי פעם קטע של לקרוא לסימס בשמות רוסיים)

אני עוד לא הצלחתי להרוג אפילו פעם

אחת אף סים, חוץ מפעם אחת, רק בתור ניסיון לראות מה קורה, אז אני לא יכול לשפוט..

למעלה