שאלה... מישהו מזהה אחת משתי האבנים שבתמונה? פשוט אין לי מושג... נראה לי שאחת מהן ג´אספר
O O n y X New member 18/11/02 #1 שאלה... מישהו מזהה אחת משתי האבנים שבתמונה? פשוט אין לי מושג... נראה לי שאחת מהן ג´אספר
O O n y X New member 19/11/02 #3 יכול להיות ... אבל שתיהן ירוקות וכמו שאמרתי יכול להיות שאחת מהן ג´אספר
S stoneage New member 19/11/02 #5 מה הטקסטורה ? אם האבן רכה ופלסטית, זו ג´ייד. אם יש לה נצנוצים צבעוניים זו לברדורייט...אחרת אולי אכן ג´ספר ישנן עוד המון אבנים ירוקות אבל חלקן שייך לאותה משפחה ממילא
מה הטקסטורה ? אם האבן רכה ופלסטית, זו ג´ייד. אם יש לה נצנוצים צבעוניים זו לברדורייט...אחרת אולי אכן ג´ספר ישנן עוד המון אבנים ירוקות אבל חלקן שייך לאותה משפחה ממילא
S stoneage New member 19/11/02 #4 הספקתי לראות לשניונת עברתי.. למשהו אחר ו..נעלם הקובץ המצורף ...לפי מה שהספקתי, האיכות של התמונה לא מספיק טובה, תתכנה מספר אפשרויות: ג´ספר, ג´ייד, לברדורייט....אם הקובץ ישוב למחשב שלי, אנסה להגדיל ולזהות..
הספקתי לראות לשניונת עברתי.. למשהו אחר ו..נעלם הקובץ המצורף ...לפי מה שהספקתי, האיכות של התמונה לא מספיק טובה, תתכנה מספר אפשרויות: ג´ספר, ג´ייד, לברדורייט....אם הקובץ ישוב למחשב שלי, אנסה להגדיל ולזהות..