שאלה,

*g99

New member
שאלה,

אני לומדת רפלקסולוגיה שנה ראשונה וכבר קניתי מיטת מטפלים. ידוע לי שכבר אחרי השנה הראשונה ניתן לטפל באופן פרטי (קליניקה בבית),שאלתי היא,היכן עלי "לפרסם" את עצמי? תודה,

רוצה את האמת?

פרסום היא הבעיה הקטנה שצריכה להעסיק אותך.. שאלי את עצמך האם את מוכנה לקחת את אחריות המטפל על כתפייך אחרי שנה אחת ? האם את מוכנה נפשית לשינוי סטוטס- לי אישית אחרי סיום הלימודים לקח עוד למעלה משנה עד שהרגשתי בטוחה.. האם הידע המקצועי שלך כבר מאפשר לך שלטפל ? האם יש חברת ביטוח שתבטח אותך? קנית מיטה? מברוק - אולי תתחילי בקטן - טפלי בחבירך ומכריך - כשהם יודעים מה הסטטוס שלך ו"תורמים את גופם למדע" צברי נסיון , הכירי את עצמך כמטפלת , כמאבחנת - הצלחות איתם הינו הפירסום הטוב ביותר.. בהצלחה, יעל

*g99

New member
רגע רגע רגע..

אני לא ממהרת לטפל באיש.. הידע והניסיון שלי הוא אפסי מכדי שאטפל,ויש לי עוד שנתיים ללמוד עד שאגיע לרמות גבוהות. לגבי הפרסום שאלתי כיוון שקראתי פה תשובה של אחד הכותבים שיש מקום שניתן לפרסם.ברור לי שברגע שאתחיל לטפל השמועות יעברו להם לבד,חשבתי אולי יש מקום מיוחד. את המיטה קניתי בשביל להתאמן עם חבריי לכיתה וחברי הקרובים. יודעת מה,שאל אותי ידיד שרצה לבוא לטיפול כמה אני לוקחת,תשובתי היתה כלום..כיוון שאנני מרגישה שאני יכולה לבקש תשלום עבור משהו לא מקצועי. בתשובתך חשתי מעין תוקפנות,אולי תחושה שלי..בכל אופן תודה על התשובה.

תוקפנות - חס וחלילה..../images/Emo140.gif

קראתי שוב את שאלתך הראשונה, לא דיברת על טיפולי חברים ועוד הדגשת את ה " קליניקה בבית" וטיפול באופן פרטי - ועל כך היתה תגובתי. להתאמן ממולץ וכמה שיותר ואין ספק שהאי תשלום מבהיר ל"מתנדב" שיש פה סימבוזה הדדית ( הוא מקבל טיפול ואת לומדת). אם שאלתך מכוונת לפרסום בפורום : בלוחות
מטפלים - ניתן להוסיף את שמך ותחום עיסוקך. בהצלחה יעל

*g99

New member
תודה יעל,

כניראה היתה ביננו אי הבנה,קורה
ענית לי על שאלתי,תודה,

למעלה