שאלה...

ReactoRx

New member
שאלה...

איך הגענו למצב שהווארז השתלט על קהילת האיי אר סי? בישראל למשל, כל יום יש משהו כמו 100 חדשים באיי אר סי שבאים רק בשביל ווארז!!! איך התקלקלנו? לדעתי זה לא פיר בכלל, ההשתלטות העויינת הזאת... ומה דעתכם? (תעזרו לפתוח שירשור!)

פIלי

New member
כי זה פשוט יותר מעניין אנשים מצ´אט?

אנשים שומעים שאפשר להוריד משחקים \ שירים \ וכו´ ממירק, אז הם מנסים ללמוד להשתמש במירק בשביל להוריד ווראז... הגורם הגדול הוא בטח כמות הווראז שיש במירק בישראל, ובגלל שכולם רוצים ווראז ורשתות רוצות משתמשים, אז הם פותחים ערוצי ווראז עם 200 בוטים, מה שגורם להגדלת הווראז עוד יותר. אישית אין לי שום בעייה עם זה, עדיף מלשלם 200 שקל על משחקים

../images/Emo6.gif כבר כתבתי פה פעם את דעתי..../images/Emo16.gif

אבל לכתוב שוב לא הרג אף אחד (עדיין..)
. לדעתי זה התחיל מכמה ילדים באיזור תחילת בי"ס יסודי, בהתמכרותם למשחקי מכות (יאק) למניהם. פתאום, הם גילו שאפשר להוריד משחקים "בחינם" דרך רשת הצ´אט החביבה עליהם. הם התחילו להוריד, סיפרו לכל החברים, עד שבסוף המון משתמשים מתעסקים בווארז במירק, וכמעט הפכו את מירק לתוכנה כמו קאזה (או ליתר דיוק- לאתרי ווארז. אני אישית לא מגדיר את קאזה כתוכנה לא חוקית, אבל לא נכנס לזה בשרשור הזה).
ניר

havlaz

New member
אצלנו דווקא אין ווארז כמעט...

(פיל סרבר או 2
). האמת שאני נכנס לחדרים ואני רואה אנשים שכל היום פורצים פאבים כדי להפעיל עליהם iroffer, ולחבר 200 בוטים לשרת שלהם. אלוהים אנשים! קאזזא הרבה יותר מהיר ונוח!!!! מה יש לכם?! נכון, יש הרבה קרציות כאלה.. של רק ווארז מעניין אותם. בשבילי IRC זה הכיף שבדיבור, הצחוקים והמפגשים. מאחורי בוט XDCC לא עומד אדם שאפשר לצחוק איתו ולפגוש איתו. בצ´ט כן.

ReactoRx

New member
לדעתי

זה "טריק" כדי למשוך אנשים לשרתים... היום אני רואה פירסומים: "אחי בוא לרשת שלי 50,000 בוטים של ווארז הכי חדש בוא אחי בוא!" זה לפעמים מצחיק פשוט עד כמה שזה עצוב... שמירק זה כבר לא צ´אט, זה תוכנת שיתוף-קבצים...

havlaz

New member
היה לי פעם מפרסם כזה

נתנתי לו בסיבת הAKILL "קאזזא, שמעת על זה? זה הרבה יותר מהיר, יותר נוח, והרבה יותר פופלרי, מה שגם אז אני לא צריך לבקר בשרת הליימרי שלך."

Sandro

New member
אני באמת לא מבין..

זה מרגיז אותי שהווארז השתלט על הכל.. אין לי התנגדות אישית לווארז, זה דבר נחמד.. אבל ממש אנשים חושבים שמירק זה קאזזה ואפשר להוריד משם דברים ולחפש בהקשת כפתור וזה כ"כ דפוק.. יש מלא דברים מעניינים במירק שכבר הספקתי לעבור.. זה מאוד כיף ללמוד ולבנות, ולהכיר פקודות.. אבל, ההיתרון במירק שאין בקאזזה ואני חושב שבגלל זה מורידים דווקא מהמירק, הוא שבד"כ מהמירק ההורדות (שירים, משחקים) באיכות טובה יותר, וכמעט תמיד פועלים.. בקאזזה יש אנשים עם אינטרסים אישיים (חברות אינטנרט לדוגמא) שבכוונה מכניסות קבצים פגומים בשיתוף הקבצים של קאזזה וחברות אחרות.. כדי שבחיפוש נמצא קבצים פגומים, לדוגמא שירים, ואז נצטרך לקנות את המקורי בגלל שהשירים פגומים ובאיכות גרועה..

ReactoRx

New member
לדעתי האישית

מנהלי הרשתות צריכים לעשות יד אחת בעניין ולהפסיק את הווארז בשרתים שלהם, מילא זה לא חוקי, זה גם הורס את הרמה של הרשת שלך. אני כמובן לא יכול לעשות כלום מכיוון שיש לי ברשת ערוץ ווארז עם 800 איש בלילות(כשאין ספליטים בגלל סרב וספד!). אבל אני עדיין נגד.

אני עדיין מתלבט אם לאפשר... ../images/Emo16.gif

כשהרשת שלי (לא בעזרת השם. בעזרת סרב, ספד, ועוד כמה גורמים) תחזור.. מצד אחד לא לאפשר ווארז זה מתאים לאירן, יש גבול לצנזורה שאפשר לעשות. מצד שני, כל מי שיפיץ פורנוגרפיה (ואני מקווה שלא יהיו כאלה) יעוף יועף. בקשר לווארז אני עדיין מתלבט. כי הרי, אם אומרים שאסור ווארז, אסור גם לתת להוריד את השירים כשאתה שומע... ("TO GET IT TYPE SDLFKSD"), וזה לא יקרה.
ניר

ReactoRx

New member
צנזורה

אם אתה לא רוצה לפגוע בחופש הביטוי, תתן לכל אחד להיכנס לשרת שלך ולפרסם שרתים אחרים ולפרסם ערוצים כמה שבא לו ואיך שבא לו. ותתן גם למשתמשים לקלל אופרים בפרטי ובערוצים, ואל תשכח לתת לקלונים לזרום חופשי לשרת שלך, הרי הכל זה חופש הביטוי.

havlaz

New member
יש חופש ביטוי

ויש פגיעה בפרט. שאתה מדבר על פוליטיקה ומשתיקים אותך בגלל שהדעות לא נראות, זה פגיעה בחופש הביטוי. שאנשים מציפים לך תשרת בפירסומים, זה פגישה בחופש הפרט.

havlaz

New member
סלח לי.. אבל זאת היתה הודעה טיפשית

"מנהלי הרשתות צריכים לעשות יד ולהפסיק את הווארז" אבל.. "אני לא יעשה כלום כי לי יש ווארז, שמביא לי 800 איש, אז זה מועיל לי" היגיון פליז?

ReactoRx

New member
הנה ההגיון:

אני לא יכול לעשות כלום מכיוון שאני לא מנהל הרשת וגם אם הייתי אני לא יסגור את הערוץ ווארז שלי סתם ככה, כשאני יודע שאף מנהל רשת אחרת לא יעשה כלום. אם באמת תיהיה הסכמה גורפת, גם 2000 איש לא יעצרו אותי... אני מקווה

למעלה