שאלה..

King Vegeta

New member
שאלה..

1.לא הבנתי את הסיפור עם קייבל מישהו יכול להסביר? 2.מישהו יכול לתת מידע על תקופת אפוקליפסה(מהקומיקס) 3. האם אתם יכולים לתת תמונות של חיה...(רק שלו ואם יש לכם אז את הפנים....)

King Vegeta

New member
מה?

ואל תדבר אלי בציניות... אני סך הכל רציתי מידע ואתה מטיל פצצות! אז בבקשה אני לא רוצה להתחיל עימותים..

effigy

New member
הכינוי שלך, המלך וג´טה...

אז זה מסובך לכתוב אז כתבתי הוד רממותו במקום.. לא נהוג להקפיץ ולצעוק תגיבו אחרי 10 דקות זה סתם מעצבן...

The Crusader

New member
בקשר לסיפור...

אני לא בטוח נדמה לי שב age of apocalypse הוא הרג מישהו או משהו כזה בער ואז הכל השתנה וראינו אך כל הדמיות יהיו אם לא היה את אקסוייר..וכולי..לא יכול לתת יותר כי אממ אני לא יודע..סורי

Lion_Heart

Well-known member
עידן האפוקליפסה ../images/Emo58.gif

עידן האפוקליפסה החל עם בנו של אקסיווייר, שהיה מוטנט בעל כוחות עצומים ועם זאת, ילד לא שפוי במידה מסוכנת (אני לא זוכר את שמו). הנער החליט שעל מנת לזכות באהבת אביו, הוא יעזור לו להגשים את חלומו (שלום בין מוטציות לבני אדם). הדרך היחידה שעלתה במוחו, הייתה להרוג את מגנטו. נשמע פשוט נכון? אבל מה? הנער חזר 20 שנה אחורה בזמן וניסה להרוג את מגנטו, וברגע האחרון אקסיווייר עצמו שם את עצמו בין הנער לבין מגנטו... ומת... דבר שאיך לומר... קצת עיוות את המציאות, וכך נוצר עידן האפוקליפסה. במקום שאקסיווייר ייסד את האקסמן, מגנטו ייסד אותם. לאחר כמה זמן, המצב הוחזר לקדמותו בעזרת קריסטל האמקרון וקורבן ענק מצד גמביט (אהבתו לרוג). לשאלות, טענות, מענות, קרמבואים, וסוכריות על מקל... לפנות אלי :)

Lion_Heart

Well-known member
אגב

עוד כמה דברים 1: 20 שנה אחורה בזמן נכון אבל אתם יודעים היכן זה היה? 20 שנה לפני ב. . .חיפה!!! כן, לפי הקומיקס , לפני 20 שנה אקסוויר היה בחיפה יחד עם מגנטו!!

et81

New member
כן, קראתי על זה באתר של marvel

היה שם פירוט על כל הדמויות של marvel אבל הם שינו את האתר והורידו את זה :(. קטע מגניב, מגנטו יהודי, הוא היה בשואה והוא ואקסוויאר עזרו לניצולי שואה בבית חולים בחיפה (לפחות נראה לי שהם סייעו לניצולי שואה, אני לא סגור על זה) מה אתם יודעים, אנחנו על המפה גם בקומיקס :) ET

B a n j o

New member
בשום מקום לא הוזכר

שהוא יהודי... מצטער שאני אובססיבי אבל כולם ידעו את זה בסופו של דבר !!!!
הוא לא יהודי והודיעו את זה בקומיקס הוא ממוצא צועני

The Crusader

New member
טוב...אתה טועה ^_^

הוא התחיל כיהודי..... לאחר מכן נראה לי בתחילת שנות התשעים מאיזה שהיא סיבה לא ברורה(*שיעול*אנטישמיות*שיעול*) החליטו להתעלם מכל הרקע והמוצא שלו והפכו אותו לצועני נדמה לי.... ככה שעד היום תלוי על איזה מקור אתה מסתכל...בעבר הוא היה יהודי...אבל אז פאום שינו ודפקו את כל הרצף....

B a n j o

New member
נראה לי שאתה טועה

בשום מקום לא הוזכר שהוא יהודי תמיד האמינו שהוא יהודי בגלל שהוא היה בשואה וזה הי מין סטטוס קוו מוסכם אבל כשהחליטו לספר על המוצא שלו, משום מה *שיעול* אנטישמיות *שיעול* החליטו שיהודי לא מספיק בשבילו אז החליטו שהוא ממוצא צועני

The Crusader

New member
בקטע הזה אני לא אתווכח איתך

רק אציין בפורום קומיקס היה ויכוח... ושם נשמא רעל ידי כמה אנשים שקראו את הפרקים של שנות השמונים שנאמר שהוא היה יהודי...אבל אני לא קראתי אז אני לא יכול להיות בטוח... אז אולי אתה צודק

et81

New member
יכול להיות שאני טועה,

אני אבדוק את זה :) בברכה, ET

למעלה