שאלה:

MחושגZ

New member
שאלה:

האם כדאי לקנות את אלבום ההופעות של השב"ק בקריות? הוא טוב??? איזה ציון הייתם נותנים לו? ואיזה שירים הם שרים שם? משלושת האלבומים?

לדעתי כדאי לקנות

הוא די טוב...... לא יודע איזה ציון הייתי נותן לו אבל אני די אוהב אותו... הם שרים שירים מהאלבום הראשון והשני (הוא יצא הרבה לפני כנען אם לא ידעת) והמיקרופון של נימי ממש חלש שם ובקושי שומעים אותו שר (רק צרחות מידי פעם כדי להוכיח שהוא קיים...), מוקי סבבה וגם חמי סבבה שהתארח שם לשיר 2 שירים... במילה אחת- ממש ממש כדאי לקנות!

MחושגZ

New member
אוקיי... ועוד משהו:

יש לי את השני של השב"ק מקורי ואת הראשון והשלישי צרובים (לא להרוג אותי!) אני רוצה לקנות אחד מהם מקורי (בלי שום קשר להופעות שאני אקנה..) איזה יותר שווה מבחינת העיצוב, העטיפה והכל? הראשון, או כנען 2000?

אני הכי אוהב את הראשון

אבל מבחינת העיצוב והעטיפה כנען לוקח ובגדול!!! ציורים נהדרים של אייל B על גבי מילות כל השירים של הדיסק! (בראשון אין מילים של השירים)

א.א.אפל

New member
למעריצים מוכים בלבד!

שמע, בדיסק יש ביצועים לשירים שאתה מכיר כבר (חוץ מ"תנו לי דרך" שבטח לא שווה קנייה של דיסק) חוץ מיציאות פה ושם הביצועים לשירים דומים אך גרועים בהרבה. יוצאי דופן הם "המדינה בלהבות" עם ביצוע ענננקק לשיר הזה (הקצב איטי יותר) ובית נחמד שנימי שר אחרי "ילד ירוק" הדיסק הואר הקלטה של הופעה מהסיבוב הופעות של "בעטיפה" מכאן ניתן להסיק ששירים מ"כנען" לא נמצאים שם.

למעלה