שאלה

Bla©k ¢At

New member
כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

אבל, תודיע לתפוזתיפש, שיפרסם הודעה כזו, בכל הפורומים

אם ישנם קשרים אישיית עם אורנה

זה יהיה נחמד מאוד
בכל מקרה, אם לא הולך, אני אפנה לשידורי קשת בנושא. בכל מקרה, כל אירוח, צריך להיות בתיאום מלא עם המנהלים, כדי שנוכל להעביר להנהלה את המידע הנחוץ, על מנת לפרסם את האירוח בזמן ואולי אפילו להביא את אורנה למשרדי תפוז (ואם הראיון ישודר LIVE גם בווידיאו).

elinorikbalik

New member
אני ישאל אותה היום

אני ישאל אותה היום אחרי רק בישראל, כי אני הולכת לתוכנית . יש סיכוי שהיא לא תסכים כי למשל ביקשתי ממנה מיליון פעם לכתוב הודעה בפורום של קשת ואז היא הסכימה היא כתבה הודעה ואף אחד לא האמין לה שזאת באמת היא , אז היא לא רצתה לכתוב שם עוד הודעות . אני מבטיחה לכם שאני יעשה כל מאמץ כדי שהיא תסכים להתארח בפורום פעם כשהיה לה זמן . וכן יש לי קשר עם אורנה אני מתכתבת איתה אני חושבת שהיא לא יודעת שהפורום הזה בכלל קיים , אני יספר לה על הפורום ואני יגיד לה לקפוץ פעם , בפורום של קשת היא קוראת את כל ההודעות והיא הרבה פעמים אומרת לי להעביר איזה מסר כמו תודה או כשהיתה לה התאונה היא רצתה שאני יכתוב להם שהיא בסדר . אז בואו נקווה שאורנה תסכים , אני יחזיר לכם תשובה היום בערך בשעה 21:30בערב

מצויין! ../images/Emo13.gif

בכל מקרה, בנושא הזה, אין בעיה, משום שלימור תצבע בפורום בצבע אדום מיוחד, על מנת שלא יהיה שום בלבול

Human Nature

New member
למה לא?

מאיזושהי סיבה נראה לי שאורנה קצת עילגת בכל מה שנוגע לטכנולוגיה.

למעלה