שאלה....

ניקולי

New member
שאלה....

מה אתם מחפשים בידיד/ה אבל אינכם מצפים או רוצים בו/ה באהוב/ה? האם אתם נמשכים לבני אדם שהשהות בקרבתם בריאה לכם??

mariana

New member
אז רגע אני אחשוב

עם ידידם אפשר להרגיש חופשי ולהגיד כל דבר בחופשיות ולא לפחד להוציא איזה מילה ואז מתחילה ויכוח. נגיד עם ידידים אני יכולה להיתנהג כמו שאני לקלל, להיות משוחררת אבל ליד החבר אני יותר רצינית, מנסה לא לקלל וכו´. ואת השאלה השנייה לא הבנתי

ניקולי

New member
מה זאת אומרת

לא הבנת?? ממי השאלה היא: לפעמים ישנם אנשים שבמחיצתם את מרגישה על הכיפק.. כלומר... הם עושים לך טוב על הלב טוב על הנשמה.. ולא תמיד את נמשכת אליהם.. השאלה ברורה האם את נמשכת פיזית.. לאותם אנשים שנותנים לך הרגשה טובה??

mariana

New member
תלוי

מי זה? ותלוי איך הוא נראה. אבל לפעמים בגלל שאני מכירה את האנשים האלה יותר לעומק ומכירה את האופי שלהם אז יכול להיווצר מצב שאני אמשך אליהם. אבל מה שטוב אצלי שאני יכולה לעצור את הדברים האלה

mariana

New member
דוגמא

יש לי אופי נורא קשה אני נורא בררנית, אני יכולה להימשך לאנשים ממבט ראשון שאני רואה אותם ואחרי זה הם יכולים להפוך לידיד שלי ואולי המשיכה תיהיה יותר חזקה, אבל הכל תלוי באופי שלו יותר מאוחר, כי אם הוא נראה טוב ויש לו אופי חרא אני לא אמשך לכאלה, אבל היו לי גם מצבים שהיו לי ידידים שהם לא יפים אבל יפים באופי שגם אליהם הייתי נימשכת אבל כל זה רק כשלא היה לי חבר. אחרי שאני במערכת יחסים אז אני יודעת לעצור את זה גם אם הוא מלך העולם ומושלם. אולי לא הסברתי את עצמי טוב אבל לא רק בגלל המרה אני נישמכת אבל בהתחלה זה היה תלוי. זה נורא מתוסבך

לא מנסה לחשוב מה הייתי רוצה

בידיד ולא באהוב אבל מה שבטוח אני מאוד רוצה ומעדיפה זה ידיד הרבה יותר ממה שאני רוצה או מעדיפה אהוב (אולי בגלל שיש לי בעל שהוא האהוב) לא יודעת לא מנסה להתעמק בשאלה

ניקולי

New member
נופרי

נשמתי ידוע לי כי יש לך בעל/אהוב.. השאלה לא היתה מתיחסת לכך שיש לנו בעלים..השאלה היתה באופן כללי.. תשובתי לכך היא:.... אני אישית מחפשת אצל ידיד.. אוזן קשבת, תמיכה בזמן אמן (ללא סקס כמובן)..ידיד שיצליח להצחיק אותי..ולהנעים לי את הזמן כשטוב ובעיקר רע לי.. אינני רואה בו כאהוב או מצפה ממנו להיות לי לאהוב..כי אולי אז.. הכל יעלה.. והערכה שלו כלפי לא תהיה אותה הערכה. לגבי השאלה השניה.. לא תמיד הרגשתי משיכה עם אותו אדם שהיה לי כיף בחברתנו ושעשה לי טוב על הנשמה.. דרך אגב היה לי לא מזמן (לפני כשנה וחצי) ידיד כזה שנעלם.. ולא היה איכפת לי להמשיך את הקשר איתו.. למרות שהיום אני נשואה וטוב לי.. מלבד זאת עדין יש לי ידיד אחר שמו ליאור 30 שעליו אני לא מוותרת..

לא להיות אמא אבא ואחרים

שיהיה ידיד שידע לפרגן במקום שאחרים לא יודעים אני לא מתאהבת באפחד ... הכל תפוס...

sidi

New member
האמת?

אין לי מושג. אני חושב אבל שכל מה שהייתי רוצה באהובה זה גם את כל מה שיש בידידה +

ניקולי

New member
סידי

אתה יודע לו היה לכל אחד מה שהיה רוצה בידידה מצבינו היה מעולה... (לא שאני מתלוננת) אבל... אני עדין בדיעה שידיד יכול אולי לתת לי מה שהבעל שלי לא יכול.. כמו שמרין אמרה ידיד יכול להקשיב להכל.. חבר/ביל לא תמיד יכול.. חוץ מיהודה שלי

אז ככה

נכון שעדיף שבבעל באהוב יהיו גם אותם הדברים שאנחנו מצפים מידיד ובידיד לא יכול להיות העניין של סקס שיש באהוב ולכן בבעל ובאהוב צריך להיות גם משהו מידיד אבל לצערי החיים כל כך מעייפים שלפעמים הידידות אצל בעל גורמת לנזק בחלק שיש רק באהוב ולכן צריך את הידיד ששם זה לא יכול להיפגע מסקנה חייב כל אדם שיהיה לו אהוב כדי שהלב יוכל להתמלא כדי שהלב יוכל למלא וגם חייב כל אדם ידיד , ידיד אמת כזה , ידיד נפש כזה שלצערי לא הרבה מתברכים בו וזה שמתברך הוא אדם שמח וזה שמתברך בשניהם הוא אדם המאושר ב ה הידיעה

sidi

New member
צר לי

אבל אם הבעל, בן זוג לא יכול להיות גם ידיד לכל דבר אז זה לא שווה כלום. אני עדיין חושב שבן הזוג צריך להיות הידיד הכי טוב שלנו.

sidi

New member
יכול להיות..

כשאני אהיה כאן ולא שם אני כנראה אדע יותר אבל כרגע זאת דעתי

sunset3

New member
אני חושבת ש

אני לא נמשכת אל ידידים שלי בגלל זה אני חופשייה איתם אבל גם עם הבן אדם שאני אוהבת אני חופשייה כשאני מכירה אותו יותר טוב אבל אליו אני כן נמשכת. בחבר שלי אני מחפשת את מה שגם יש לי עם ידיד שלי שהוא יהיה חבר טוב שלי קודם כל ואחר כך יהיה המאהב שלי ידיד הוא רק חבר טוב שאפשר לצאת ולדבר על הכל. אז מה שרציתי להגיד שאהוב הוא על בסיס של ידיד + אהבה. וידיד הוא רק על בסיס של ידיד

למעלה